14.06.05
23:43
Здравейте.От няколко дни спазвам НВД.Преди го правех заедно с усилени тренировки и Л-карнитин.Сега обаче пробвам без карнитина.Искам да заменя 1 или 2 хранения дневно с протеин , защото имам Super winner на Нутрим.Кои хранения да заменя? По кое време? Знам че по принцип се пие след тренировка протеина... Тренировките правя към 1-2 часа на обяд , защото съм на училище.Фитнес 3 пъти седмично и поне 2 пъти в седмицата кардио - тичане.Какво ще ми препоръчате?
Ами колко пъти се храниш и по кое време горе долу. Ако спазваш стандартните 6 хранения, може след тренировка и преди лягане.
[quote author=“Martin”]Ами колко пъти се храниш и по кое време горе долу. Ако спазваш стандартните 6 хранения, може след тренировка и преди лягане.
Не бих казал че ги спазвам... Доста извратена ми е диетката... Храня се сутрин веднъж (доста въглехидрати наведнъж) , после обядвам и около обяда имам тренировка (преди или след него) - той вече е протеин , после към 6 вечерта пак протеин и после към 8-9 отново протеин
Еми вечеряй към 6 нормално. Известно време след следтренировъчния протеин яж. И между закуската и обяда една междинна закусчица. И се нагаждат нещата.
Аз съм на НВД и пия по 3 пъти на ден ..
7ч.Закуска (200 извара с мляко)
10 протеин(бавен(млечен,соев,яйчен))
12 обилно хранене(200-300 пил.гърди и салата)
2-3 тренировка
3 протеин(суроватъчен)
5 - обилно хранене(200-300 пил.гърди и салата)
8- вечеря(200 извара с мляко)
11-протеин(казеин)
Събират се 8 хранения..резултатите са великолепни.. :wink:
Опа , извинявам се.Изразих се неправилно.Все още не съм заменил хранене с протеин , а това което написах като “протеин” имах предвид че се храня с белтъчини - месо , яйца...