Препоръчайте ми протеинова пудра, подходяща за прием преди лягане вечер

16.10.11
14:12

Здравейте. За първи път ще си взимам протеин. Орентирал съм се към протеин с казеин и ще съм много благодарен, ако ми препоръчате нещо по конкретно или да споделите вие какво взимата. За сумата става въпрос за около 50-60 лв. Благодаря предварително!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 16.10.11 15:25.

16.10.11
15:16

Висок съм 188см и тежа 79кг. Тренирам от една година и по сериозно от 6 месеца. Тренирам почти всеки ден и мисля да почна да взимам протеин, защото не всеки път имам възможност да си я доставям от храната. И съм се орентирам към протеин с казеин, защото е бавноусвоим и подходящ за преди лягане. Ще съм ви благодарен, ако ми препоръчате протеин.

С други думи - търсиш протеинова пудра, подходяща за прием преди лягане, правилно ли те разбирам?

16.10.11
15:22

Да. Така се орентирах, защото тренирам към 18 часа и мисля, че е добър варянт. Може и да се комбинирани с казеин и нещо друго. Не знам, не съм компетентен много по темата. Написах, че за първи път ще взимам и за това ще се радвам на всякакви съвети. И главно за марките, защото са много...

Мнението беше редактирано от SpectraLL на 16.10.11 15:28.

16.10.11
15:30

Ето варианти колега , като и двете марки са добри :
http://shop.bb-team.org/optimum-nutrition-100-casein-protein
http://shop.bb-team.org/syntrax-micellar-creme

Промених заглавието на темата, слагай по-точни заглавия, моля.

Такъв протеинов продукт е Syntrax Micellar Creme - качество без компромис, необикновено добра разтворимост за казеин. На мен лично вкус ванилия ми се стори по-скоро средна хубост, но това е доста относително. Ако прецениш, че ти трябва чист казеин - това е оптималното решение.

В зависимост от особеностите на храненето ти, преди лягане можеш да приемаш и многокомпонентен протеинов продукт (т.нар. протеинова матрица). В такъв случай чудесен вариант би бил Syntrax Matrix.

Модерация: Писане на мнение извън темата с изцяло главни букви.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 16.10.11 16:06.

16.10.11
22:13

Благодаря за отговорите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1