17.10.11
20:45
Здравейте, от 1-2 месеца започнах да ходя на фитнес . Но преди около 2-3 седмици реших да започна да тичам , за да изчистя корема си , защото имам малко повече мазнини там .Така тичах една седмица в дните които нямам фитнес , но едно момче от фитнеса ми каза да не тичам , защото горя мускули и демек няма смисъл от фитнеса . След като се прибрах от залата говорих с още един приятел и той ми каза че това са пълни глупости . Та въпроса ми е мога ли да комбинирам тичане с фитнес ?
Благодаря предватително.
Разбирасе, че може да ги съчетаеш, много хора правят така, просто НЕ ходи да бягаш сутрин на гладно, защото наистина ще гориш мускулна маса, препоръчвам ти да правиш кардиото след тренировка.
Мнението беше редактирано от NIKOLOV на 17.10.11 20:49.
17.10.11
20:50
Ето ти отговор на въпроса http://www.bb-team.org/articles/1039_znaem-li-vsichko-za-kardio-trenirovkata#axzz1alfiHMvM :)
Лично аз тичам непосредствено след фитнес по 6/7 обиколки със средно темо и 1-2 със пълно темпо - доста доволен съм от постигнатите резултати
Мирослав в грешка си точно тогава е най-добре да се тича :) . Хвърли един поглед на статията която съм показал
Поздрави !!!
Мнението беше редактирано от Марлон Наков на 17.10.11 20:51.
18.10.11
19:40
благодаря ви много за информацията :)