Какво мислите?

12.06.05
19:51

Смятам да си взема 150гр Креатин и 150гр Глутамин на Оптимум и да ги пия по 5г дневно всеки и така 30дена без зареждане на креатина. Смятате ли 4е е добра дозировката и комбинацията?

VA

12.06.05
21:58

И аз тъкмо си взех 150 гр. креатин на Optimum ,само че смятам да импровизирам нещо като зареждаща доза.Ще пия 5 дена по 10 гр. и след това ще продължа 20 дена по 5 грама.Макар че моя вариант е с 5 дена по-къс от твоя мисля че ше даде положителен резултат.Все пак след месец ще говорим пак.. :)

CR

13.06.05
13:13

И аз ся ше вземам Креатин + Глутамин и сащо мисля да почна парвите 4-5 дена със зареждаща доза!

13.06.05
16:52

ае сащо да ва питам дали могат да се смесят заедно в водата и примерно с мед?

CR

13.06.05
17:40

Ами да доколкото знам препорачително е като пиеш Креатин да слагаш мед във водата. Ама Глутамина се пие с чиста вода.

13.06.05
19:22

[quote author=“cRuSh”]Ами да доколкото знам препорачително е като пиеш Креатин да слагаш мед във водата. Ама Глутамина се пие с чиста вода.

тва с меда е СУПЕР  тъпо ! по добре ходи си купи глкоза 10 пъти по ефтино ти излиза и ефекта е пак същия :P :lol:

13.06.05
19:24

[quote author=“sigmA”]Смятам да си взема 150гр Креатин и 150гр Глутамин на Оптимум и да ги пия по 5г дневно всеки и така 30дена без зареждане на креатина. Смятате ли 4е е добра дозировката и комбинацията?

така ако мислиш да го пиеш ... ефекта ще е малак :roll:  глутамина за да почустваш ефекта трябва да се пие поне 10 грама на ден ! а за креатина ... 5 грама няма да ги осетиш за тея 30 дена ! просто ще си заблъскаш главата в стената :lol:

Мммм попринцип сладкото скъсява времето за усвояване и повишава процента на усвояване .. с 40% мисля беше. Вземи си декстроза - 3-4 лева за 1 кг. Има вкус на странна пудра захар  :P

13.06.05
20:07

а декстрозата от аптеката ли да си я купя

13.06.05
20:09

[quote author=“aide_na_kafe”][quote author=“sigmA”]Смятам да си взема 150гр Креатин и 150гр Глутамин на Оптимум и да ги пия по 5г дневно всеки и така 30дена без зареждане на креатина. Смятате ли 4е е добра дозировката и комбинацията?

така ако мислиш да го пиеш ... ефекта ще е малак :roll:  глутамина за да почустваш ефекта трябва да се пие поне 10 грама на ден ! а за креатина ... 5 грама няма да ги осетиш за тея 30 дена ! просто ще си заблъскаш главата в стената :lol:

ми то тоя глутамин на Оптимум 2 пати по скап от креатина им, за тва мисля да си взема само 150гр глутамин.

14.06.05
08:15

[quote author=“sigmA”][quote author=“aide_na_kafe”][quote author=“sigmA”]Смятам да си взема 150гр Креатин и 150гр Глутамин на Оптимум и да ги пия по 5г дневно всеки и така 30дена без зареждане на креатина. Смятате ли 4е е добра дозировката и комбинацията?

ми то тоя глутамин на Оптимум 2 пати по скап от креатина им, за тва мисля да си взема само 150гр глутамин.

ми тогава... има и други добри марки дет произвеждат добри суплименти :P кво се лепиш веднага за оптимум не че са лоши но струват майка си и баща си :evil:

аз лично си пия креатин на bio tech и съм мн доволен просто .... ако имах пари и за глутамин ... щях да летя из фитнеса.....ама :evil:  неам
за глутамина питаи някои деъ е пил да ти каже някои по ефтиничак дет пак да е качествен не сичко хубаво требе да е 2 пъти по скъпо от другите неща не мислиш ли ? :twisted:

14.06.05
16:27

да е така е, ми начи аи някой да каже някой добър глутамин за добра цена??

14.06.05
17:07

днеска си взех глутамин на primary nutrition 120 gr за 15 кинта като цена е много добре като качество не мога да кажа още

14.06.05
17:12

:) на оптимум 150гр е около 30 лева

14.06.05
17:18

[quote author=“aide_na_kafe”][quote author=“cRuSh”]Ами да доколкото знам препорачително е като пиеш Креатин да слагаш мед във водата. Ама Глутамина се пие с чиста вода.

тва с меда е СУПЕР  тъпо ! по добре ходи си купи глкоза 10 пъти по ефтино ти излиза и ефекта е пак същия :P :lol:

Брао бе, и кво му е тъпото, меда е супер качествена и полезна суровина.

Аз ако бях никва глюкоза нямаше да пипам.

14.06.05
20:24

аз лично без зареждаща доза креатина го осещам на 3тия ден

14.06.05
21:44

[quote author=“sigmA”]а декстрозата от аптеката ли да си я купя

15.06.05
01:34

ДА

VA

15.06.05
11:10

Каква и е цената..?Разфасовка?

15.06.05
17:38

аве 3-4 лв за килограм е макс

15.06.05
18:05

[quote author=“tpd”][quote author=“aide_na_kafe”][quote author=“cRuSh”]Ами да доколкото знам препорачително е като пиеш Креатин да слагаш мед във водата. Ама Глутамина се пие с чиста вода.

Брао бе, и кво му е тъпото, меда е супер качествена и полезна суровина.

Аз ако бях никва глюкоза нямаше да пипам.

много пари за нещо което може да се замени със друго със 99 % същия ефект ?нека админите по форума да кажат какво мислят.... за да няма спорове

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1