18.10.11
10:45
Място : лостовете на Природоматематическата Гимназия
Час: 18:20
Дата:20.10.2011 г.
Банда обърнете внимание на различното място. Нека пробваме някое друго, с надеждата да е по подходящо за предстоящите есенно зимни тренировки.
Нека лошото време не спира ентусиазма ни.
Do or Die !!!
казано от Иван Шишманов на 18.10.11, 10:45:
Място : лостовете на Природоматематическата Гимназия
Час: 18:20
Дата:20.10.2011 г.Банда обърнете внимание на различното място. Нека пробваме някое друго, с надеждата да е по подходящо за предстоящите есенно зимни тренировки.
Нека лошото време не спира ентусиазма ни.
Do or Die !!!
Много студено брат :(
18.10.11
20:54
За четвъртък 18 часа го дават 11 градуса при почити пълно безветрие.
http://sinoptik.bg/burgas-bulgaria-100732770/5-days/3
Те това далеч не е студено. Колегите от София, Плевен и Варна си тренират и на сняг и при отрицателни температури, време е и плажните гларуси да пробваме :).
Просто се загрява по добре и се действа.
Ние сме тренирали и в сняг, и в кал и при +40 градуса и при -10 сме ринали със Сашко снега...
Стягайте се и развивайте идеята!!!
18.10.11
21:09
Славко, го написа по добре от мен.
Риненето на сняг може да е включено в комплекс, но специално за Бургаската група ще е трудно защото тук снега се задържа колкото да се снимаш с него :).
20.10.11
20:13
Днес мислех, да е една по свободна тренировка, лятото имахме една такава в която всеки си тренираше каквото прецени. Трябваше да пробваме новата придобивка на гр. Бургас площадката за трениране в двора на Природо математическата гимназия. Явно Бургазлии ми четат мислите и тренировката бе толкова свободна, че никой не дойде :).
И така и така се бях замъкнал макар и сам, малко побърпирах, малко лицеви опори, малко кофички (не знаех, че ги мога), малко висене на лоста.
П.П.Само лоши работи се случват тази седмица, време е да свършат.
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 20.10.11 20:23.
Бил си сам и какво от това. Отишъл си, за да тренираш нали? Значи точно това трябва да направиш. Правиш всичко, което си замислил независимо дали си сам или сте 10. Днес си сам, утре ще сте двама и т.н. Не бива да се отказваш при първия неуспех.
Борбата трябва да продължи толкова дълго колкото е необходимо, за постигане на крайната цел, която гоним.
20.10.11
22:21
Е мисля, че благодарение на един човек който ти вече познаваш, съм го написал достатъчно точно и ясно с пододящ по големина шрифт, а именно Do or Die. Днес беше Do :)).