19.10.11
13:38
Хора имам едно смешно въпросче но за мен не е!А то е : Да кажем , че сам в спортна форма ( режим - спортен ) тренирам си но , по една или друга причина се саберем с приатели или това онова и решим да пием.. Кажете ми от кой алкохол ако се напиа по няма да ми влияе като цяло на формата Ракия или Бира :D :D Знам , че секи вреди и че когато се тренира не се пие но аз питам в този случей.. кой от 2-та алкохола е по как да кажа.. уместен за употреба и ако може да обосновете отговора си защо... :) Благодаря предварително на тези който ще ми подскажат малко :P
Модерация: Моля, поставяйте смислени заглавия на темите си! Тема със заглавие ”За Алкохола!” говори, че в нея ще се препоръчва и рекламира пиенето на алкохол!!!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 19.10.11 14:01.
19.10.11
13:54
1-2 бири
19.10.11
13:58
Е тая тема ме уби направо :D “Да кажем , че сам в спортна форма ( режим - спортен ) тренирам си ” ако наистина си така просто трябва да забравиш за алкохола но ако пък толкова ти се пие изпии едно малко уиски или една чаша червено вино.
Алкохол и Фитнес = Магаре и Космос :)
Поздрави !!!
Приказвам ти да са напия брат... :D Като правя нещо попринцип го правя... сядам и така се черпя с компанията до краи.. това узначава г/д меду кое да избирам - 3л бира или 400 грама ракия ? :D
19.10.11
14:01
Затварям и архивирам тази тема заради неграмотност!
Отделно от това нейното съдържание е леко извън идеята за здравословен начин на живот.
Моля, уважавайте българския език!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.10.11 14:02.