креатин

15.06.05
19:55

значи искам да ви питам за креатина , понеже съм  нов и не знам повечето неща та вапроса ми е следният КРЕАТИНЪТ качва сила и маса така ли е и дали мускули се качват да не качвам сланина и помага ли за разграждането на мазнините общо взето плс кажете за какво е КРЕАТИНа и кви пари е и как се пие плс

15.06.05
20:00

Абе до новите, потърсете малко бе, цяла статия си има в сайт-а на бб-тийм

http://www.bb-team.org/stuff/000101.php

15.06.05
20:36

оффф..... аман от ТЪПИ теми аз бих посаветвал админте в форума кат видят такава тема да я заключват !!!!!!!!!

15.06.05
20:39

[quote author=“aide_na_kafe”]оффф..... аман от ТЪПИ теми аз бих посаветвал админте в форума кат видят такава тема да я заключват !!!!!!!!!

ПРавилно, като преди това да пускат по един линк към сайта.  :D

15.06.05
20:42

[quote author=“tpd”][quote author=“aide_na_kafe”]оффф..... аман от ТЪПИ теми аз бих посаветвал админте в форума кат видят такава тема да я заключват !!!!!!!!!ПРавилно, като преди това да пускат по един линк към сайта.  :D

не и тва не им се полага !!!!!!!!!!!
верно и на мен ми се е случвало такова нещо имах едно такова питане относно витамините ама поне си признавам и съм се ровил из саита а тея мързели ...... не заслужават нищо !

15.06.05
20:48

[quote author=“aide_na_kafe”][quote author=“tpd”][quote author=“aide_na_kafe”]оффф..... аман от ТЪПИ теми аз бих посаветвал админте в форума кат видят такава тема да я заключват !!!!!!!!!ПРавилно, като преди това да пускат по един линк към сайта.  :D

не и тва не им се полага !!!!!!!!!!!
верно и на мен ми се е случвало такова нещо имах едно такова питане относно витамините ама поне си признавам и съм се ровил из саита а тея мързели ...... не заслужават нищо !

Може да не са мързеливи а просто глупави, защо да не им се помогне с линк.

Иначе ако е до мързел, то изобщо няма смисъл да се помага на такъв човек. Щом го мързи да си потърси информация, то какво остава да се занимава с фитнес.  :D

15.06.05
20:54

казано е ... просто народ слаба държава ! аман от тапаци .... :evil: направо....аз за тва и тръгнах на фитнес... че ги избия сичките :twisted:  :twisted:  :twisted: мани че някои го е излъгал че било за маса ами ....

абе направо без коментар....

CR

15.06.05
21:52

Все пак тва е мястото кадето всеки може да пи6е за хранителните добавки, за това което го интересъва!Аз сам сигърен че тук е писано и писано и пак писано за всички видове добавки ... това значи ли че някои неможе пак да зададе сащия вапрос ? Вярно че трябва да се поразрови и до попрочете тък и там но все пак е начинаещ и ви задава конкретен вапрос а вие веднага го  критикувате!Ако на някои от вас му е писнало да обяснява едно и сащо нещо непрекаснато да него прави..... така поне азззз си мисля
НИКОЙ НЕ СЕ Е РОДИЛ НАУЧЕН!!!
:roll:

15.06.05
23:07

[quote author=“cRuSh”]Все пак тва е мястото кадето всеки може да пи6е за хранителните добавки, за това което го интересъва!Аз сам сигърен че тук е писано и писано и пак писано за всички видове добавки ... това значи ли че някои неможе пак да зададе сащия вапрос ? Вярно че трябва да се поразрови и до попрочете тък и там но все пак е начинаещ и ви задава конкретен вапрос а вие веднага го  критикувате!Ако на някои от вас му е писнало да обяснява едно и сащо нещо непрекаснато да него прави..... така поне азззз си мисля
НИКОЙ НЕ СЕ Е РОДИЛ НАУЧЕН!!!
:roll:

да така е прав си пич :D но никои не се ражда и без капка мозак нали ??? аз лично преди да говоря за нещо винаги имам няква информация !и преди да питам се опитвам да си намеря сам информацията и след това питам... а някои хора не си мърдат и пръста и само чакат на готово ? е аджеба са ... то бива бива ма цял бивол за мезе не бива нали ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1