Може ли Musli crunchy да бъде добър вариант за закуска или има много захар?

19.10.11
17:17

Здравейте досега  закусвах главно мюсли с 20-40% плодове.
Но веднъж пробвах  Musli crunchy и много ми хареса искам да попитам  добро ли е то за закуска или да мина на старото мюсли?
Ето и съдържанието на двата продукта:
                      Musli crunchy               мюсли с плодове 40%  за 100 грама:
въглехидрати        63 г                      74.6г
Белтъчии            8.2 г                      7.3 г
Мазнини            15.1 г                      4 г
Енергия              429 kcal                   371 kcal
захари              30г                        не пише
наситени масни      8.8г                      не пише
киселини
Влакнини            6 г                        не пише

Цена за 750 гр      2.97 лв                    4.99лв

И двата продукта са на STILLA NATURA.Може ли  Musli crunchy да бъде добър вариант за закуска или има много захар?

Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 19.10.11 17:43.

19.10.11
17:27

Много е захарта. Аз лично купувам 1кг. овесени ядки и прибавям около 600гр. нарязани сушени плодове, но това в период за маса, иначе не ям овес.

19.10.11
18:01

а бе не знам аз тея фуражни култури не ги харесвам... :D D;D но все пак ако наистина искаш здравословна закуска - купи си овес, стафиди и ядки и ги разкарай тея подсладени боклуци...

19.10.11
18:11

Ако ги харесваше значи нещо не ти е наред :D

19.10.11
18:23

Значи ми се потвърждава тезата,че нещо не ми наред.Аз сутрин си облизвам купата с овес.:D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1