Ще успея ли да се възстановявам правилно и ще имам ли сили изобщо при работа на смени и фитнес?

19.10.11
04:54

Здравейте , на 19 години съм.Тренирам от 2 години горе-долу. 1.78см 82-84 кг.Скоро както се очертава ще започам първата си сериозна работа , но проблемът е,че е на смени. Една седмица от 14:00 до 22:00 и една седмица от 04:00 до 12:00. Проблемът е че при “полунощната” смяна ще трябва да ставам 03:00 през нощта следователно ще се спи около 3-5 часа , живея още със семейството и  имам по-малкък  брат , така че няма да е възможно да си лягам преди 22:00-00:00(просто, защото няма да мога да заспа при толкова шум в къщата). Та според вас ще успея ли да се възстановявам правилно и дали ще имам сили изобщо за тренировка при сън 3-5 часа. Така както изглежда една седмица ще си спя нормално (по 7-9 часа, колкото си спя по принцип), а втората ще е с 3 часа по малко сън на ден.

Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 19.10.11 07:13.

19.10.11
18:10

А бе не знам по добре пробвай да съчетаеш работата, тренировките и възстановяването за да се чувстваш пълноценен и добре в тялото си, самоче с това недоспиване... не знам но все пак опитай... може и да ти се получи... ако намериш време да спиш следобяд или намериш друга работа... :P:D ти решаваш обаче аз лично бих тренирала...

примерно отиваш на тренировка след работа, после ядеш и си лягаш да спиш поне час-два... аз така правех миналата година щото спях не повече от 4-5 часа на нощ...

19.10.11
18:30

Аз бях на възможно най-лошата комибинация от смени 3 на 3.Като след всяка 3ка се смемнха дневни с нощни.
Това ти обърква целият свят.Приспособяване няма,дано ти да имаш по-голям успех.

19.10.11
19:05

Ами и аз съм на същото положение, че дори и нощна смяна и единственото решение до което стигнах е храната да ти е на отлично ниво. Възползвай се от това че, ще си буден толкова от рано и направи възможно най-много качествени хранения, но все пак нищо няма да може да замести здравия сън.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1