13.06.05
22:29
Тук има доста теми за влиянието на хр. добавките върху разтежа , но не срешнах добавка която да ускорява рустежа и се чуда дали има такива добавки въобще.
НЕ, по принцип ръста си е до голяма част генетично заложен, но при по специфично хранене и физическо натоварване може да увеличиш нивото на определени хормони като GH, тестостерона които може би ще позасилят растежа ти но даже и да има някакъв резултат( в което не съм напълно убеден), той ще е минимален.
[quote author=“Zealot”]Тук има доста теми за влиянието на хр. добавките върху разтежа , но не срешнах добавка която да ускорява рустежа и се чуда дали има такива добавки въобще.
Няма, но с добро хранене и качествено физическо натоварване, може да имаш идеалната скорост на разтежа.
Казвам това, защото имам странното усещане, че хората, които познавам и съм познавал са или ИЗБУХНАЛИ мутанти или с лошо развитие във времето. Рядкост са нормално растящите здрави хора. :D
16.06.05
18:35
по-принцип аминокиселините аргинин и орнитин увеличават секрецията на разтежния хормон, ама са скъпи, пък и ефекта ще е минимален :D