19.10.11
19:19
Здравейте. На 17 години съм. 171 см съм висок и тежа 67-68 килограма. Не съм дебел, но понеже спрях да спортувам често преди 1 година, съм отпуснал корема, с други думи имам твърда преса, но и мазнини, които закриват всичко и корема ми изглежда отпуснат. Днес ходих да бягам 3 км, правих коремни преси, малко кофи и лежанка. Мислите ли, че ще е добре да правя всеки ден това, като може да кача километрите, които бягам или ще е по- добре да го правя 3-4 пъти в седмицата?. Мерси! :)
19.10.11
19:34
Аз бих го правил 3 до 4 пъти в седмицата също така е важна храната , която консумираш. Прегледай из сайта има доста диети и хранителни режими :)
Поздрави !!!
Мнението беше редактирано от Марлон Наков на 19.10.11 19:34.
Мерси за бързия отговор! Прегледах диетите и хранителните режими, но не ми става много ясно от тях какво точно трябва да правя. Не мисля, че трябва някаква супер строга диета, а просто да ограничавам калорични храни като хляб, пържено, сладко.. Поправете ме, ако греша. А и не мога да преценя кой хранителен режим или диета ще е подходящ за мен. И все пак не съм сигурен дали има нужда наистина от нея?
Поздрави!!!
19.10.11
20:19
Аз просто ти давам насока , ориентир. Не съм казал , че задължително трябва да си на диета или нещо подобно , мисълта ми бе , че храненето играе много важна роля :)
Поздрави !!!
Мнението беше редактирано от Марлон Наков на 19.10.11 20:19.
19.10.11
20:59
Бягане ( примерно 1 седмица крос 1 седмица правиш спринтове ) . Когато ходиш да бягаш се увий в найлон или си вземи специален колан за целта . Направи си един добър хранителен режим , но не диети или глад !
Мнението беше редактирано от vito radev на 19.10.11 21:00.
^Тая глупост с найлона я забрави...
Бягай си нормално, без “добавки” (като найлон, неопрен и т.н.)
И най-важното , нещо е постоянството и правилното хранене , казвам ти от личен опит и аз минах по този път преди време .Ако имаш възможност тичай сутрин на гладно , хубаво ще е ако спреш газираното,хляба и тн .Това с найлоните,коланите е пълна глупост , трябва да пиеш повече вода 2-3 литра на ден .