Тайната на успеха !

19.10.11
21:26

Когато бях малък постоянно ме убиждаха : Дебел , свиня , кюфте ... Много исках да съм като другите деца да съм нормален и слабичък . Беше ми много гадно затова че съм такъв :( . След време се осъзнах и реших че мога да съм едно нормално момче и си казах , че на всяка цена трябва да го постигна ! Иии започнах лека по-лека... Когато тръгнах на фитнес бях 1:69,70 на 80-81 кг . Бях много дебел . Единственото в което вярвах е че ще успея , ще постигна моята така да се каже мечта . Бях много стриктен : бягах редовно , ходех на фитнес , дори сам си направих хранителен режим . И познайте след една година постигнах целта си , а съм едва на 15 !!! Мисълта ми е че няма невъзможни неща и стига да вярваш в себе си всичко се постига . Когато искаш да успееш , толкова много колкото искаш да дишаш , то тогава ще УСПЕЕШ !

Можеше да напишеш да гледаме Never Back Down ! ;D Иначе браво за успеха! :)

19.10.11
21:40

казано от Александър  Илиев на 19.10.11, 21:32:

Можеше да напишеш да гледаме Never Back Down ! ;D Иначе браво за успеха! :)

Мислите , които съм написал не са вдъхновени от филма ! А колкото до филма , супер е ! ;д

19.10.11
21:41

Постни снимки ,ако имаш преди/след ще бъде по-мотивиращо.

19.10.11
21:43

казано от Daniel Dimitrov на 19.10.11, 21:41:

Постни снимки ,ако имаш преди/след ще бъде по-мотивиращо.

Нямам снимки от преди ...

20.10.11
07:15

Браво. Аз на 15 бях 1.65 висок и тежах 107кг.. Сега сам 1.71 и съм 75 кг. Тренирам от година и половина .. имам снимки от преди и от сега. Обмислям след края на зимата да си направя още и да ги кача ;Д

П.С. За напред се снимаи през няколко месеца.. така ще се надухваш още повече.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1