Не е леко да клякаш тежко

Темата е заключена.

19.10.11
17:04

От днес реших да си направя и аз дневник та да следя прогреса ми.
Целта е да кача 6 кила за около 6 седмици
Програмата по-която тренирам е мляко и клек(големите 3)
Вече 3 тренировки с нея ,но днес след тягата щях да се просна на пода
началните ми кила за клека са 80,но днес при 85 успях да клекна само 18 пъти.

19.10.11
18:25

Идея на програмата е че се мъчиш докато не ги направиш,след това нагоре.

19.10.11
18:39

да знам но явно прекалено бързо стигнах до 18 и усетих,че няма да стана при 19тото повторение.
иначе за целта сум се снабдил със суроватъчен протеин на синтракс и на ОН,витамини на пауър мен,игф-1 на renewal,трибестан на про нутришън,jack3d и едни тибетски капки с чесън и спирт за по добра обмяна на веществата и намаляне на кръвното+1,5 литра мляко на ден.
сега тежа 85 килограма(180 см съм висок)с 104см гръдна обиколка(което си е смешно)и 130см раменна.

Впечатляваща физика (ако това на снимката си ти). Какъв ти е стажа ?

DE

19.10.11
21:56

Ако съм на твое място бих поел към друга посока.Тези млека и клекове ги остави за екстремистите (освен ако не си).Тренирай си по-добре “конструиран” сплит с базови упражнения и тежички повторения.ЯЖ като за маса и ще стане,даже повече от 6 кг ще качиш за тези 6 седмици.Пък и стака ти е страшен,просто не знам защо се мяташ на тази рутина.

П.С. Казвам ти го от личен опит,много яко бие нервната система,като имаш и предвид ежедневието си,повярвай ми не ти е от полза :) Не искам никого да засегна или пък нещо подобно :P

19.10.11
23:04

Стажа ме е 2 години(без прекъсване)като преди това никога не съм тренирал(даже и набирания не бях правил).Когато започнах бях 55 килограма с 25см ръчичка.
Иначе за програмата мисля още малко да покарам с нея,макар,че при клековете след 12тото повторение почва да ме боли кръста и да се клатя ту налево ту на десно,пък и след тягата накрая за малко не припаднах.
След 4 седмици мислч да почна зимния ми сплит които е
понеделник-гърди и трицепс
вторник-крака
сряда-почивка
четвъртък-гръб и бицепс
петък-рамене и трапец

Класическата програма за покачване на мускулен обем е:
Понеделник: Гърди,бицепс,корем
Вторник Почивка
Сряда: Гръб,трицепс,трапец,предмишница
Четвътък: Почивка
Петък:Рамо,крака

Ако съм сгрешил,поправете ме.

20.10.11
09:30

моя сплит по ми допада,пък и имам добур ефект от него(килограмите ще ги кача само от храна).
Но сега имам много сериозен проблем със съня,от 5 седмици спя по 3часа на ден и незнам как да оправя това(вече почвам да се чувствам като парцал).

20.10.11
21:36

Днес нямаше тренировка,но се чувствах цял ден доста жизнен което е малко изненадващо имаики предвид тренировъчната ми програма.
Храненето днес ми беше такова:
9ч-3 сиренки+500 грама мляко
12ч-30 грама суроватка на ОН
14ч-3 яица+50 грама сирене+500грама прясно мляко+1 филия хляб
15:30ч-30 грама суроватка на синтракс
17ч-2 филии с шоколад и една сиренка+500 грама мляко
20:30-1 чиния спагети с 500 грама мляко
22:30-5 бисквити :)
24ч-30 грама суроватка на синтракс

21.10.11
16:59

Днес направих много тежка тренировка,даже 3ч.след нея не мога да се съвзема.
Тръгнах на тренировка с дилемата дали да клякам отново с 85 кила(понеже в сряда успях да клекна с тях само 18 пъти)или да кача на 87,5.В краина сметка реших да ги кача на 87,5 и колкото и учудващо(за мен)успях да клекна 20 пъти.За съжаление обаче,след тренировката със зор се прибрах и нямах абсолютно никакъв апетит(дори в момента все още ми се гади).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1