20.10.11
12:54
Протеините нали трябва да се взимат и през почивните дни когато не се тренира, защото тогава все още се възстановява мускула? Примерно 3 дена тренирам и 1 почивам и пак си взимам 2-те дози все едно е тренировъчен ден, но предполагам по-добре ще е още сутринта да ги взема примерно една двойна доза.
На протеина(суроватъчен) пише, че има около 22 грама на доза белтъчини и че това е 42% от необходимия дневен прием (:D), което си е лъжа от всякъде. Аз съм 65 килограма и много трудно качвам телесна маса, а точно това искам да направя. Ще успея ли да усвоя ако взимам вместо от двете дози 44 грама към 66-88 грама и допълнително от храната още протеини да речем 30-40 грама дневно?
20.10.11
12:59
Да, храната трябва да е стабилна през всички дни.
20.10.11
13:02
Първо сметни дали имаш около 2грама на килограм протеин от храната.След това е протеиновият шейк.Аз в нетренировъчните дни,а и във другите дни когато тренирах бих пил протеина сутринта,веднага след сън и след тренировка (в тренировъчни дни) и вечер преди лягане в нетренировъчните дни.
20.10.11
13:23
Момчиле, така като гледам имаш някои пропуски по отношение на режима. Ако искаш може да споделиш повече за себе си, както и хранителния ти режим и да опитаме тогава да помагаме.