Комбинациите от гърди + трицепс и гръб + бицепс.

20.10.11
17:43

Нали неизползваният (отпочинал) мускул е най-добре да се товари вместо леко изморения(натоварения по някакъв начин)?
Защо тогава хората правят гърди + трицепс и гръб + бицепс след като при гърдите се товари (измаря) трицепса, а не му действат все пак 50-160(кой колкото прави) килограма като загряващи макар гърдите да поемат повечето тежест.
При гърба също винаги влиза и бицепс като закон си е колкото и да не ни се иска.
Или сте забелязали, че след време по-добро нацепване и качване на мускулна маса се наблюдава именно при гърди + трицепс и гръб + бицепс?

Незнам мене бицепса ще ми гръмне като го правя,а правя 3 упражниения по 3,3,2 серии,ако го правя с гърба просто ще се допомпва леко няма да може да си направиш всичко както е

20.10.11
18:28

Правиш така, както го чувстваш най-добре!

20.10.11
20:15

Подкрепям Death___ .

Не беше ли гърди + бицепс,гръб+трицепс ?

20.10.11
21:29

При мен по-добрия вариянт е да правя трицепса с гърдите - инъче ми се натоварва първо в деня в който правя гърди(макар и малко) и после в деня в който тренирам самия трицепс - идва ми твърде много ии претренирам . С бицепса същата работа.. Но при всеки е различно :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1