Възможна поява на стрии или нещо друго?

20.10.11
16:33

Здравейте!Току-що се прибирам от фитнес и правих ръце.В тренировката си се “изсилих” и мисля, че малко претренирах или не знам как да го обобщя.Забелязах нещо притеснително след тренировката си.Измих си ръцете на чешамата и забелязах, че на по-слабата ми дясна ръка точно под предното рамо, в горната част на бицепса имам около 20-30 ситни червени точици, като набодано от игла.Мисля, че ми се е появило днес, но не съм сигурен.Възможните причини са според мен: претоварване на 2 пъти като чели ми “отказа” дясната ръка и не знам ... надявам се да ми дадете съвети, защото малко се стряскам.Благодаря предварително.

20.10.11
17:35

Ако не се чувства добре от многото тренировки просто не тренирай толкова!

20.10.11
18:03

Не след тренировката съм си супер, но се чудя какво е това и се плаша да не е нещо от рода на стрии.

20.10.11
18:03

98% съм сигурен , че тези образования не са стрии но пък може да погледнеш тези статии  http://www.bb-team.org/articles/1545_strii-ili-kak-kozhata-ni-mozhe-da-se-promenya#axzz1bFw65hnP
http://www.bb-team.org/articles/3848_striite-edin-osobeno-nepriyaten-kozmetichen-defekt#axzz1bFw65hnP

Поздрави !!!

Най-вероятно са стрии.Не се притеснявай и аз имам и си мисля,че е от прекалено бърз растеж.

20.10.11
22:10

Кръвоизливчета?

20.10.11
22:24

казано от rumen_pro на 20.10.11, 22:10:

Кръвоизливчета?

Знаете ли, може би сте прав, защото имат цвят като от смучка ... смисъл подобно е и е като кръв по-скоро ... мисля, какво се прави в такъв случай?Зарастват ли си от само себе си или с някакво мазило?

20.10.11
22:39

Зарастват си. Пренапънал си се.

21.10.11
14:00

Благодаря Румен :)

03.11.11
12:20

Аз имам стрии, но в областта около корема и изглеждат като линии, а не точици. Стрии на точици не мисля, че има понеже част от кожата се разтяга цялостно, а не подлежи на микоразтягания според мен.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1