Animal Pack - струва ли си парите??

20.10.11
22:46

Или да си закупя някакви по-евтини спортни мултивитамини?

При така зададен въпрос, мога да ти отговоря само с друг въпрос - защо смяташ, че това са витамините, които ти трябват?

20.10.11
23:08

Не знам:) Затова и питам:) Щото съм 95 кила говедо, тренирам като животно от 2 години и половина, и то тренирам и мръхтя ти казвам, не е като да се чудя кво да правя в залата, мръхтя, пръхтя, сумтя, пърдя, плюя, потя се и т.н. 4-5 пъти седмично, четох отзиви за продукта, добър ми се стори, но цената му е солена, та затова реших да питам :D

Щом като мръхтиш, пръхтиш, сумтиш, пърдиш, плюеш, потиш се и т.н. - Animal Pak няма да ти донесе особено предимство в каквото и да е отношение.

20.10.11
23:24

казано от Кольо Пияндето на 20.10.11, 23:21:

Щом като мръхтиш, пръхтиш, сумтиш, пърдиш, плюеш, потиш се и т.н. - Animal Pak няма да ти донесе особено предимство в каквото и да е отношение.

Може и да грешиш, възможно е да доведе и до благоприятни последици като повишено оросяване там дето видимо има нужда.

HE

20.10.11
23:26

Ееее не съм съгласен - може пърденето, плюенето, сумтенето и потенето да се увеличат :D
Да си призная, че търсих глагола “мръхтя” в тълковния речник и нищо не излезе, та да не е някакъв нов синоним на мириша? Защото съдя по останалите неприятни навици на автора, че само това е пропуснал /е и физиологичните нужди изискващи ходенето до тоалетна, но се съмнявам въпреки поста му да го прави в залата или поне се надявам да не го прави там/ :D :D :D

Мнението беше редактирано от head_hunter на 20.10.11 23:27.

20.10.11
23:36

казано от head_hunter на 20.10.11, 23:26:

...

Да си призная, че търсих глагола “мръхтя” в тълковния речник и нищо не излезе, та да не е някакъв нов синоним на мириша? ...

Мръхтене = мъркане + грухтене (nlick)

20.10.11
23:53

казано от Solomon Kane на 20.10.11, 23:36:

казано от head_hunter на 20.10.11, 23:26:

...

Да си призная, че търсих глагола “мръхтя” в тълковния речник и нищо не излезе, та да не е някакъв нов синоним на мириша? ...

Мръхтене = мъркане + грухтене (nlick)

Искаш да кажеш, че е нещо като да грухтиш от кеф? :D

Изби рибата с тая твоя последователност от действия докато тренираш :DD е в крайна сметка от толкоз действия тренираш ли ? :D

21.10.11
00:34

Според мен яко се бъзика,едвали човек вършещ тези неща,ще напише своето мнение толкова граматически правилно.

А сега по въпроса. Смятам , че Animal Pak не са балансирани и някои дози са слаби, а други прекалено високи. Освен това източниците на витамини и минерали, не са от най-добрите. Лично моя избор би бил Pure Nutrition Power Pak или NOW ADAM. Те покриват горните критерии, които посочих като недостатък на Animal Pak.

21.10.11
09:34

Мръхтенето е квалифицирана (разбирай ъпгрейдвана) форма на сумтене+пръхтене+грухтене :) Соломон Кейн го уцели най-точно. Исках просто да онагледя с красноречиви изразни средства, че тренирам доста тежко, в отговор на въпроса на Колю Пияндето и затова мисля, че ще ми помогнат такива по-силнички витамини. А сега моля по темата :)

Мнението беше редактирано от Cabron на 21.10.11 09:41.

21.10.11
09:39

казано от Cabron на 21.10.11, 09:34:

. А сега моля по темата :)

Аз съм го ползвал доста, когато съм тренирал най-яко и съм много доволен.Имай предвид, че дневната доза е 2 пакета ;)
Друго, от което съм доволен, но не чак толкова е Opti Men на Optimum Nutition, по-евтин вариант е, но е по-слаб.

21.10.11
09:53

Ок, айде по темата, Анимала не си струва парите, най-вече заради това, че няма да получиш това което очакваш. Няколко пъти съм писал по тази тема, най-изгодния вариант за спортни витамини си остава поръчката от US на ADAM на NOW, цената на опаковка стигаща за 3 месеца е около 55лв. като се има предвид, че това е възможно най-скъпия вариант ако се наложи да платиш ДДС. Ако поръчаш само витамините, е много вероятно да пристигнат директно в пощата без да минават митница при което цената става 45лв., което прави 15лв на месец, ако някой знае по-изгоден вариант нека го сподели.

21.10.11
09:57

казано от Valdis на 21.10.11, 09:53:

Ок, айде по темата, Анимала не си струва парите, най-вече заради това, че няма да получиш това което очакваш.

Не съм на договор с Universal, че да им правя безплатна реклама, но с Animal Pack + “Трибестан” на Софарма съм тренирал двуразово 6 пъти седмично и съм получил точно това, което съм очаквал.Мое си мнение...:)

21.10.11
10:09

Никъде не съм казал, че продуктът е лош, просто съм посочил най-изгодния  начин да се снабдиш с качествена спортна формула витамини. При мен възстановяването също е на ниво, но не бих го отдал единствено на витамините. Някъде бях мярнал да споменаваш суперлативи за комбинацията от трибестан и DHEA, в чието действие аз лично никак не съм убеден, още повече че е доказано, че DHEA определено не притежава качествата, които и се приписваха (DHEA има доста други положителни качества, но изграждането на мускулна маса не е от силните и страни) А относно трибулуса съм казал, кйто има нужда нека го ползва :P :D

Мнението беше редактирано от Valdis на 21.10.11 10:10.

21.10.11
10:18

казано от Valdis на 21.10.11, 10:09:

Никъде не съм казал, че продуктът е лош, просто съм посочил най-изгодния  начин да се снабдиш с качествена спортна формула витамини.

За това съм съгласен, но човека пита за Анимал Пак, може да не му е проблем да го си го купува редовно.

Някъде бях мярнал да споменаваш суперлативи за комбинацията от трибестан и DHEA, в чието действие аз лично никак не съм убеден, още повече че е доказано, че DHEA определено не притежава качествата, които и се приписваха (DHEA има доста други положителни качества, но изграждането на мускулна маса не е от силните и страни)

Еми ти не си убеден, но аз съм я ползвал доста и съм убеден, че ми помага много ;) Тоест ти говориш наизуст - чел си , пък аз от опит - пробвал съм достатъчно дълго време.
А точно качването на мускулна маса не ме вълнува никак и тренирането ми е такова, че 99% от пишещите тук ще припаднат от натоварванията ;)

А относно трибулуса съм казал, кйто има нужда нека го ползва :P :D

Ами може да го ползва всеки, който е над 21 и иска да се чувства по-добре.

21.10.11
10:31

казано от Мак Сим на 21.10.11, 10:18:

Еми ти не си убеден, но аз съм я ползвал доста и съм убеден, че ми помага много ;) Тоест ти говориш наизуст - чел си , пък аз от опит - пробвал съм достатъчно дълго време.
А точно качването на мускулна маса не ме вълнува никак и тренирането ми е такова, че 99% от пишещите тук ще припаднат от натоварванията ;)

Подценяваш ме доста ;) Доста съм чел и доста съм пробвал, а ти едва ли си пробвал толкова метаболити на DHEA колкото съм пробвал аз, но това е въпрос с който въобще не ми се занимава. Колкото до тренировките, тук целите ни се разминават драстично, ти се занимаваш професионално, аз тренирам основно кондиционно и да мускулната маса ми е цел до определена степен, но не е най-важното ;) Пък това за трибестана беше шега, щом смяташ, че има ползи от него ок, аз също смятам, че има ползи от него но при определени обстоятелства.

Никъде не съм казал, че продуктът е лош, просто съм посочил най-изгодния  начин да се снабдиш с качествена спортна формула витамини.

За това съм съгласен, но човека пита за Анимал Пак, може да не му е проблем да го си го купува редовно.

ПП За да не е пълен спам,  въпросът на автора е именно дали си заслужават цената или да се насочи към нещо по-евтино, на което съм отговорил доста ясно.

Мнението беше редактирано от Valdis на 21.10.11 10:43.

21.10.11
10:47

Благодаря Ви за мненията и най-вече на теб, Валдис :)

21.10.11
12:53

казано от Valdis на 21.10.11, 10:31:

Подценяваш ме доста ;) Доста съм чел и доста съм пробвал, а ти едва ли си пробвал толкова метаболити на DHEA колкото съм пробвал аз, но това е въпрос с който въобще не ми се занимава. Колкото до тренировките, тук целите ни се разминават драстично, ти се занимаваш професионално, аз тренирам основно кондиционно и да мускулната маса ми е цел до определена степен, но не е най-важното ;) Пък това за трибестана беше шега, щом смяташ, че има ползи от него ок, аз също смятам, че има ползи от него но при определени обстоятелства.

Е това е то късмет - във всеки форум да попадам на профита...;)

Иначе съм съгласен с тебе - цената е солена, но толкова ;)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 21.10.11 12:53.

21.10.11
13:01

Или четеш между редовете или извърташ нещата както ти е угодно. Както и да е, няма значение. Има една приказка: Нека твоето магаре да е женско ;)

21.10.11
13:10

казано от Valdis на 21.10.11, 13:01:

Или четеш между редовете или извърташ нещата както ти е угодно. Както и да е, няма значение. Има една приказка: Нека твоето магаре да е женско ;)

Не ве брат’чед, не чета между редовете :)
“Надали си пробвал толкова, колкото съм пробвал аз...”
Шах с пешка :) Нито си ме виждал, нито знаеш какво съм пробвал за 22 години тренировки, от които 15 години готвя всякакви хора - от любители до елитни състезатели, че да го извадиш това заключение.
Сега на теб не ти харесва Енимъл пак-а по една или друга причина, скептичен си към ефекта от ДХЕА + трибестан пак поради някаква причина...Аз се осланям единствено на опита, който имам и наблюденията от този опит и твоето мнение няма как да го считам за меродавно за себе си. Плюс това за суплементация да говоря е смешно - точно преди 30 минути съм седял при Христо Марков и Николай Петров(сещаш се кои са предполагам ;) ) и съм ги питал по такива въпроси , та сега да седна да се правя на професор ли ?Няма как да стане, при положение, че има хора, които са на светлинни години пред мен...

и приказката е “нека твоето магаре да е мъжко”, поне аз така съм я чувал ;)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 21.10.11 13:11.

21.10.11
13:18

От шампиони по лека атлетика и борба можеш да разбереш почти всичко.

Ама Валдис е точен бре, поне такива наблюдения имам...

И да, често се случва някои да споря с хора, които са чели много, ама са практикували нищожно...а да четеш за двеста и да ставаш с двеста са баир разлика...и практика...

21.10.11
13:22

Тоест ти говориш наизуст - чел си , пък аз от опит.

А ти изглежда си ясновидец. Пък приазката може и да съм я объркал, но може да бъде извъртяна всякак, зависи от аспекта на спора.

ПП Аз по никакъв начин не отричам опита и знания ти, ти си този който го прави. Това за брадчеда няма да го коментирам :D

21.10.11
13:23

казано от slavko на 21.10.11, 13:18:

От шампиони по лека атлетика и борба можеш да разбереш почти всичко.

Ама Валдис е точен бре, поне такива наблюдения имам...

И да, често се случва някои да споря с хора, които са чели много, ама са практикували нищожно...а да четеш за двеста и да ставаш с двеста са баир разлика...и практика...

То остави, че единия е Световен и Олимпийски, а другия не е ставал никакъв шампион(щото се контузил рано рано), ами те са основно треньори с изключителни знания и опит...две приказки по въпроса като ти кажат и ти светва лампата...ако имаш какво да ти светне де :)

А иначе аз не съм тръгнал да си вадя някакви заключения какъв е Валдис, не го познавам, не съм го виждал, просто си казах моето мнение по въпроса и казах защо е такова.

Момчета стига сте си мерили ...бицепсите.

Дали си струва продукта е сложен въпрос. Лично аз пари за витамини не жаля,  даже по важност сред хранителните добавки са ми преди протеина.
Особенно предвид, че това което ям няма почити никакви витамини.

21.10.11
13:27

казано от Valdis на 21.10.11, 13:22:

Тоест ти говориш наизуст - чел си , пък аз от опит.

А ти изглежда си ясновидец. Пък приазката може и да съм я объркал, но може да бъде извъртяна всякак, зависи от аспекта на спора.

ПП Аз по никакъв начин не отричам опита и знания ти, ти си този който го прави. Това за брадчеда няма да го коментирам :D

Няма да споря с теб, защото или не ти хващам мисълта, или нещо ти не ми хващаш моята...което е без значение :)

21.10.11
13:35

Ако ме пита човек що се задълбавам с този безмислен спор няма да мога да му отговоря. А ти от къде знаеш колко съм практикувал и какво, след като аз изобщо не съм писал по въпроса във форума? За да покажа, че не съм съсем лаик по темата снимам опаковка DHEA, кято аз ползвам за други цели, но ти сигурно се сещаш  Мак Симе. Аз наистина приключих по темата.

Мнението беше редактирано от Valdis на 21.10.11 13:37.

21.10.11
13:43

казано от Valdis на 21.10.11, 13:35:

Ако ме пита човек що се задълбавам с този безмислен спор няма да мога да му отговоря. А ти от къде знаеш колко съм практикувал и какво, след като аз изобщо не съм писал по въпроса във форума? За да покажа, че не съм съсем лаик по темата снимам опаковка DHEA, кято аз ползвам за други цели, но ти сигурно се сещаш  Мак Симе. Аз наистина приключих по темата.

Осрахме и тук...имам предположения за какво я ползваш, но то си е само твоя работа...и е разбираемо, след като целиш ММ ;)
Аз продължавам да твърдя моето си, защото моята гледна точка е друга.И няма смисъл тук да сравняваме домати с орехи...

21.10.11
13:54

За радост предположенията ти са тотално грешни, плюс това целя още съвсем малко маса над това с което разполагам в момента. Стероиди през живота си не съм ползвал и нямам и намерение да го правя. Намесвам се за да се защитя от прибързани изводи и догатки.  :D :D :D Баси темата за витамини. :D :D :D

21.10.11
19:47

Малеее от витамини, през трибулус, през ДХЕА, че чак и до предположения за стероиди стигнахте.
И все пак спорът ви ми хареса доста. Колкото до въпроса на автора - лично аз предпочитам NOW ADAM. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1