Обобщена тема за всички които се интересуват за анаболи...

Темата е заключена.
UC

13.06.05
16:19

значи ходя на фитнес от 1-2 месеца взимам креатин,глутамин и малко по рядко геинер/мускулите ми се оформят но не стават по големи-нещо не мога да кача необходимата маса/та мисля да взема нещо по сериозно/анабол,бианабол или нещо друго/ако може да ми дадете инфо за тези две неща/но не да ми давате саитове да видя какво пише,а лично вашо мнение/ 1-во-защо са забранени медикаменти/чувал съм че в умерени количества не са вредни/ 2-ро-вредни ли са 3-то-колко време се пият и колко се почива 4-то-колко струва на БГ фирма определено количество което да ти стигне за периода през които го пиеш/ориентировачно/,Те служат за качване на маса-нали?6-то-кажете нещо което смятате че е важно за тези добавки/и ми отговорете моля ви знаете че това е сериозна работа да ги пиеш тези неща :)/ :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :?:  :?:  :?:  :?:

BO

13.06.05
16:48

...е сериозна работа да ги пиеш тези неща

с една дума и накратко бих казал че по-скоро тая работа да ги пиеш е несериозна. (мое мнение)

NE

13.06.05
17:30

Пич във форума има толкова информация за тия бионаболи и тн , айде земи се разрови стига сте чакали всичко на готово!!  А и ти къв по сериозен резултат очакваш само от 1-2 месеца трениране не ми е ясно? :?За тоя спорт са необходими много воля и търпение , ако не разполагаш с такива , изобщо не се захващай...

13.06.05
17:33

[quote author=“uCKaM_XybaBo_Tq|o”]/и ми отговорете моля ви знаете че това е сериозна работа да ги пиеш тези неща :)

Ние може и да знаем, може и да не знаем. Въпроса е ТИ дали знаеш!  :wink:

13.06.05
17:54

да - вредни са,
няколко от страничните ефекти които мен ме спират:
1. Засилен стадий на акне
2. Оплешивяване
3. Гинекомастия(женски цици)
4. Смущения на ерекцията
5. Изключително силни увреждания на черния дроб

/анабол,бианабол или нещо друго/

Пише се бионабол, а другото е общото наименование - анаболен стероид т.е. не е отделен продукт.

Анаболни Стероиди

Това са забранените в повечето от страните препарати. Тяхното най-общо действие е следното: Представете си молекула от Анаболен Стероид (АС), тя се свързва с молекула от свързващия глобулин на тестостерона (СГТ). Рецептори извън мускулната клетка вкарват и двете молекули в клетката. Самият процес ускорява клетъчния метаболизъм. Второто действие на стероида е следното: някой от АС молекулите в кръвта директно навлизат в клетката през клетъчната мембрана. В самата клетка АС се свързва с молекула от андрогенен рецептор (АР). Това е една голяма молекула съдържаща хиляди аминокиселини. Тя е като машина, която трябва да бъде включена за да заработи. Точно това прави АС.

П.П. С 2 месеца стаж къде си тръгнал да зобаш ?!
П.П.П. Инфото е взимано от сайт.

VA

13.06.05
19:50

Хм.....2 месеца...сигурно имаш 2-3 кутийки от протеин и креатин.Аз като гледам камарата от кутии в нас изпити за 2 години...
Недей така бе човек!Ти за два месеца бицепса сигурно си го тренирал 8-9 пъти...е как искаш да порасне с 5-6 санта за толкова време?

13.06.05
20:02

пич за да почнеш да пиеш бианабол ти требат толкова много пари за протеин и за храната че просто ... ще припаднеш като ти кажа цифрата 8) просто се откажи и после ... 300 зора да задържи човек ефекта :P

[quote author=“aide_na_kafe”]пич за да почнеш да пиеш бианабол ти требат толкова много пари за протеин и за храната че просто ... ще припаднеш като ти кажа цифрата 8) просто се откажи и после ... 300 зора да задържи човек ефекта :P

Колко пари за колко време/1цикъл/? Питам за информация.

NE

13.06.05
21:52

Ми 6 седмичен цикъл със сичките там протектори и протеини не по-малко от 200 кинта излиза :)

14.06.05
01:12

Пич я се осъзнай? нямаш грам инфо за стероидите или пък за начина на тренировки и правилно хранене, правилен прием на добавки!! Такива теми ще ги локвам вече!!! Земи прочети малко какво смяташ да взимаш и тогава реши готов ли си за това! Опасна била работата, тя е опасна ама ти май не си наясно до колко?!? И като те гледам и да назобиш, само странични ефекти ще усетиш, надали ще задържиш постигнатото...

UC

14.06.05
13:04

знам сичко за тренировки и за правилно хранене но просто ме интересуваше вашето мнение...та аз се тказвам...ще си карам на креатин,глутамин и протеин :)

NE

14.06.05
21:12

Ако знаеше всичко за правилните тренировки и хранене , със сигурност щеше да имаш ефект досега и нямаше и да мислиш за бионабол... :shock: !Със сигурност си още назад с материала  :)

PO

15.06.05
00:28

[quote author=“ne`mi`puka”]Ми 6 седмичен цикъл със сичките там протектори и протеини не по-малко от 200 кинта излиза :)

на теб може да ти е 200 аз имам приятел сас 120 мина..бионабол,ретаболил и бълг протеин и креатин..задържа в крайна сметка 5-6 кила :)

NE

15.06.05
16:16

Ми браво на твоя приятел  :) а той никви протектори ли не е ползвал?

PO

16.06.05
00:15

карсил доколкото помня (май таи му се викаше)

16.06.05
12:16

Абе пич що говориш глупости бе...тренираш от няколко месеца и ще ми се зобиш...хората тренират по 4-5 години преди да го направят за пръв път, а ти...вземи се хвани в ръце и си тренирай както трябва, не прави тая грешка - има време за стероиди... :shock:
То дори и креатин не ти трябва...хапвай си хубаво...и ще растеж...аз за пръв път пих протеин година и половина след първата ми тренировка, а дотогава си растях перфектно...

16.06.05
12:36

На теб приятелю, ти препоръчвам яко да четеш някоя физиология на човека, да видиш, че и ти имаш хормони, и жлези които ги произвеждат и отделят! Научи се да контролираш едно анаболно ниожо, което да ти дава растеж и увереност за по-натам!
Чети за хранене и се храни! Тренирай качествено, интензивно и дръзко!
Смело напред, но анабола - бъди сигурен - с твоя стаж и знания - за никъде не си момче! Ще си изсереш, с извинение уж масата и после ще се откажеш от всичко!
Мадамите ще ти се кефят, когато си постоянен, а не днес 80 кила як като бик, след месец - ооооо, щъркел, как си?
Помисли малко, и вземи правилното решение!

17.06.05
14:12

[quote author=“kaloiancho”]Такива теми ще ги локвам вече!!!

Ми хаиде бе брато то тоя форум се напълни със спамери . Първо мързи го да потърси , второ мързи го да чете и явно го мързи да тренира.  Дори човек да използва търсачката за някое мнение ти излизат един тон такива печени недопечени професионалисти с по цели 2-3 мсеца стаж . Ми писна ми да чета за някой който не може да напише тенировъчен цикъл , бегли познания няма относно диетологията и методиките в тоя спорт , няма никаъв стаж в залата , няма грам опит а се опитва да интерпретира материя с която и ендокринолози не се захващат лесно .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1