Моля, помогнете ми да оптимизирам тренировъчния и хранителния си режим

IV

18.10.11
17:15

Здравейте! Момче на 18 години съм, 1,60-65 см., 60 кг. и тренирам футбол. Искам от 01.11. да започна да тренирам в залата доста сериозно, здраво и натоварващо. Казвам здраво, сериозно и натоварващо, защото все пак имам някакъв опит през последните 2 години – тренирам по залите и по лостовете, но не с постоянство, а и с футбол се занимавам от 10 години, мускулатурата ми е свикнала на адски натоварвания, тоест не ми трябва някаква програма за супер начинаещи. Целта ми е да кача някой друг килограм, да се оформя и да се стегна, защото все пак не мога да си позволя с тая височина и спорта, с който се занимавам да стана 75 кг. (примерно). Надявам се целите ми да са постижими, защото се притеснявам от футбола – да би да свалям всичко което трупам през цялото време и да няма резултат. Относно хранителния режим, който трябва да се спазва нямам проблеми, защото ще имам храни, които са нужни в наличност, а и съм адски гладник, винаги. По празниците ще събера и някой лев и ще мога да взема различни видове добавки, тъкмо ще са минали 2-3 месеца след като съм започнал да тренирам. Моля, ако има хора в този форум, които са опитни и се занимават с този спорт от дълго нека ми помогнат, като ми изготвят програма, по която да тренирам (кой ден, каква група мускули, какви упражнения, колко серии, колко повторения), хранителен режим (кой ден, какво да ям, по колко, в колко часа, и всички видове храни, с които евентуално мога да се храня ако нямам възможност някой ден да ям по точно определената програма) и също така може би доста по-важното в случая, какви добавки да взема, когато съм събрал паричките, които ще са ми необходими (добавка, марка, грамаж, цена, кое кога и по колко се пие). Благодаря Ви, изключително много, предварително и моля, ако има сериозни, които знаят какво правят, нека помогнат, а за мен остава да почерпя, а тези които са тук само да търсят негативи, да спорят и да упрекват, нека да не взимат участие в тази тема. Още един път, Благодаря Ви!
———————————————————————————————————————————————————————————————-
Някой ще може ли да помогне?

Темата беше редактирана от Ivo на 21.10.11 12:15.

IV

21.10.11
20:15

Окей, предполагам, че не ви се описва всичко и не ви се занимава, можете ли поне да кажете, къде мога да си изготвя такава програма?

Отиди на секция “Фитнес” и после “Фитнес програми”, задай си критериите там и хоп - програми...

IV

22.10.11
12:31

Като вляза там, избирам - мъж, с известен спортен опит, повече мускулатура, фитнес зала, 6-7 дни в седмицата и ми излизат 3 програми - за корем, за крака, за прасци... не виждам друго, може би и аз не знам къде точно да търся... благодаря все пак :)

6-7 дни в седмицата + футбол!?ТИ сериозен ли си?Потърси нещо за 3-5 дена и като ходиш на футбов ще се натовариш още малко.
И помни мускула расте докато почива

1. Моля те, слагай смислени и значещи заглавия на темите, които публикуваш. Това е важно.
2. Това, което искаш, е някой да преразкаже ЦЯЛАТА информация в сайта специално за теб тук. Колко човека мислиш, че биха се наели?
3. Каква е причината да търсиш фитнес програма за 6-7 тренировъчни дни?
4. Ако мислиш, че можеш да станеш футболист с физика на културист - заблудил си се.
5. Моментът за добавките все още е далеч от теб.

Местя темата в общ раздел, защото така формулирана тя засяга целия форум. Променям заглавието.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 22.10.11 12:45.

IV

22.10.11
14:12

за 6-7 дни го написах, с мисълта че цялата седмица мога да намирам по 2 часа например за залата не съм казал че искам да тренирам 6-7 пъти в седмицата а относно това дали си мисля че мога да съм футболист с тяло на културист не не си го мисля а и не искам никога да ставам толкова грозен като тях искам да си оформя гърдите ръцете корема гърба да порасне... не искам да ставам с 40+ ръка и гръдна обиколка 100+ например ..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1