какво мислите за следното../за маса/

UC

15.06.05
17:48

значи аз сега пия креатин + глутамин + геинер смятам следващия месец да започна по следната схема - в продължение на 3 месеца - 1 кг суроватъчен протеин,1кг соев протеин и креатин/това е на месец/
суроватъчния-50 гр в 200 мл мляко след тренировката+5гр креатин с мед,а соевия - 50 гр преди лягане / през дните когато почивам понякога,не всеки ден в които почивам,по 50 гр соев протеин преди лягане - Кво ще кажете  :?:  :?:  :?:

15.06.05
17:53

Колко каза, че тежиш брато???  :shock:

15.06.05
18:22

за маса ти требат повече въглехидрати сложни но и протеин си трябва де :D а колко процентни са тея протеини ? да не пиеш повече от колкото може да ти освои тялото имам в предвид :P и според мен само 2 кила няма да ти стигнат за 1 месец .... :?:

UC

15.06.05
20:27

ще си взема 1 кг суроватъчен + 1 кг казеин + креатин - имам 3 тренировки в седмицата - би трябвало да ми стигнат за 20-30 дни

15.06.05
20:33

[quote author=“uCKaM_XybaBo_Tq|o”]ще си взема 1 кг суроватъчен + 1 кг казеин + креатин - имам 3 тренировки в седмицата - би трябвало да ми стигнат за 20-30 дни

я сподели за колко го зе тва 1 кило казеин ?ама ти ... как така ще тренираш 3 пъти в седмицата ... след кат имаш вече опит в залата ... битрябвало да тренираш секи ден вече разделени на групи мускулите ?

UC

15.06.05
22:24

тъи ли???че какво като имам опит...тва за 1 път го чувам....ами ко - значи да разделям ли така - 1ден-гърди,2ден-бицепс,3ден-гръб+трапец,4ден-трицепс,5ден-крака + рамо така ли???имам опит 3 месеца в зала с прекъсване...кво мислите / казеина ще си го зема след 10 дена....а знаете ли колко общо ще ми излезе 1кг-суроватъчен,1кг-казеин и креатин-на БГ фирма-към 40-45 лв нали?? /

15.06.05
23:14

[quote author=“uCKaM_XybaBo_Tq|o”]тъи ли???че какво като имам опит...тва за 1 път го чувам....ами ко - значи да разделям ли така - 1ден-гърди,2ден-бицепс,3ден-гръб+трапец,4ден-трицепс,5ден-крака + рамо така ли???имам опит 3 месеца в зала с прекъсване...кво мислите / казеина ще си го зема след 10 дена....а знаете ли колко общо ще ми излезе 1кг-суроватъчен,1кг-казеин и креатин-на БГ фирма-към 40-45 лв нали?? /

е ти ме уби :lol:  първия месец се тренират сички групи мускули наведнъж и после вече се дялят на групи еи тва е програма за след 3 месеца http://bb-team.org/training/000157.php а за протеина ... са много относителен е тоя въпрос дет ни питаш има протеини сурватки 1 кило за по 70-80 лева нали се сещаш ? :wink: хубава суртака 1 кило 85 % на нутрим примерно http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=134&gid=60 ти е 28 лева което не е много малко ... но не е и много много скъпо де :P казеина не знам от каде може да си го купиш аз чесно да си призная не съм мн запознат с него :oops:  а за креатина ... земи си тоя на biotech аз го пия сега и съм много доволен :twisted: и струва 34.50 за 500 грама на пиродска 12 магазина ако си от софия не може да не го знаеш :D

16.06.05
07:39

[quote author=“uCKaM_XybaBo_Tq|o”]значи аз сега пия креатин + глутамин + геинер смятам следващия месец да започна по следната схема - в продължение на 3 месеца - 1 кг суроватъчен протеин,1кг соев протеин и креатин/това е на месец/
суроватъчния-50 гр в 200 мл мляко след тренировката+5гр креатин с мед,а соевия - 50 гр преди лягане / през дните когато почивам понякога,не всеки ден в които почивам,по 50 гр соев протеин преди лягане - Кво ще кажете  :?:  :?:  :?:

Доволен ли си от схемата глутамин+гейнър+креатин.На кои вендори са и какво си постигнал,защото аз смятам да карам на същата система 2 месеца !
А за дозировките на суроватката и соевия е според тежестта на тренировката и твоето тегло.Аз съм стигнал до извода,че количествата на килограм тегло,препоръчани на етикета на протеина са за големи говеда трениращи ултра хипер яко.Примерно аз пия 15 грама протеин 2 пати дневно,закусвам 4 яйца с сирене или кашкавал,ям доста кисели млека и си осигурявам предостатъчно белтъчини за моята тренировъчна програма от 4 пъти седмично.Така че и ти си прави сметката.А суроватката я пий със сок или вода,щото със мляко спъваш пъти усвояемостта,която трябва да е бърза след тренировка.

16.06.05
09:06

и с млякото се спъва бързото освояване !по добре да пие сърватката с малко глюкоза :D аз така правя

UC

16.06.05
16:48

видях един суроватъчен на Нутрим,креатина които си пия пак е на Нутрим,а този Казеин не мога да го намеря....помогнете моля ви искам да видя колко струва и на коя марка го има...

16.06.05
17:49

[quote author=“uCKaM_XybaBo_Tq|o”]видях един суроватъчен на Нутрим,креатина които си пия пак е на Нутрим,а този Казеин не мога да го намеря....помогнете моля ви искам да видя колко струва и на коя марка го има...

е ти си куку .... креатина на нутрим е супер скъп ! та той за 500 грама ти е  50 лева !!!! то толкова е тоя и на оптимум бе ! аз лично си пия тоя дет е на biotech и струва 34.50 за 500 грама и съм много доволен :D

16.06.05
18:01

Креатина на Nutrim - 500 гр. струва 37.00 лв, върху мен има ефект

16.06.05
18:02

[quote author=“streetfighter”]Креатина на Nutrim - 500 гр. струва 37.00 лв, върху мен има ефект

е как бе ... то в саита им няма разфасовка 500 грама ? аз никаде не съм го виждал тоя креатин ? :roll:  :shock:

16.06.05
18:06

в саита им няма, но в магазина има, и дори цените в саита са по високи от тези, които са посочени в магазина

UC

16.06.05
19:36

е никои ли не може да ми помогне за казеина :( от варна съм ако някои знае де има да каже......а някои ако може да ми каже колко струва 1 кг казеин моля ви спешно ми е :( и да ви попитам - на БиоГеим или на Нутрим са по добри  :?:  :?:  :roll:

16.06.05
21:05

[quote author=“streetfighter”]в саита им няма, но в магазина има, и дори цените в саита са по високи от тези, които са посочени в магазина

да знам че са различни цените  :roll:  а за ... кои са по добри .. нутрим много ясно !!!! biogame тва е най голямата пумия дет съществува на света !

UC

16.06.05
21:20

да ви кажа наи вероятно ще взема протеин-суроватъчен,креатин и Амино / но някои може ли да ми каже какво е таурин - колко пари е , по колко гр се взима коло пъти и кога...??? /

16.06.05
21:48

таурина е една от основните съставки на редбула и тем подобни такива енергиини напитки...или поне аз така знам де ако греша поправете ме...лично аз взимам по 1гр дневно преди тренировка...но за цена немога да ти кажа...
някакъф спомен че има на ДжейКа за около 8лв ама немога да си спомня колко грама е

UC

16.06.05
22:10

и помага ли съчетано с протеин и креатин даже и глутамин или амино за качване на мускулна маса ?

16.06.05
22:18

еми би трябвало да ти помогне ама според мен издръжливост и сила...маса незнам

16.06.05
23:19

[quote author=“uCKaM_XybaBo_Tq|o”]да ви кажа наи вероятно ще взема протеин-суроватъчен,креатин и Амино / но някои може ли да ми каже какво е таурин - колко пари е , по колко гр се взима коло пъти и кога...??? /

Дословно от страницата на Musashi
TAURINE - АНТИКАТАБОЛИК
TAURINE, който предлагаме, е активна субстанция с доказан антикатаболен и изграждащ ефект върху тялото. Tой действа в едно направление с L-GLUTAMINE, като предпазва мускула от разпад вследствие на стрес от тренировката и така подпомага мускулния растеж. Тaurine може да се използва като антиоксидант и средство за намаляване на холестерола. Използвайте го в комбинация с L-Creatine, HMB, BCAA и монозахариди, за да не губите своите мускули от сериозните тренировки. 
  Терапевтично приложение: при епилепсия, при алкохолизъм.
СЪДЪРЖАНИЕ:100% фармацевтично чист TAURINE.
* предпазва мускулната тъкан от разпад вследствие на тежките тренировки в периодите на маса и релеф.
* увеличава нивото на енергията, обема и концентрацията на тренировката.
ДОЗИРОВКА: 1-2 ч.л. 30 мин. преди и веднага след тренировка в чаша вода.
РАЗФАСОВКА: 75 g = 30 дози (1 ч.л. = 2,5 g) - 23 лв
ВНИМАНИЕ! ДА НЕ СЕ ПРИЕМА ЗАЕДНО С КИСЕЛИ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ ИЛИ СОКОВЕ

EN

17.06.05
15:26

Махни тая соева гадост,смени я с млечно-яичен!Аз пия по 100гр суроватка на ден и 10креатин,като парво правих 7 дена зареждане с по 20гр креатин,глуатамина е добре по 10гр на ден,и 10 гр геинер няма да е зле!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1