21.10.11
18:59
Рони Колман пръска тигана със някакъв спрей,може ли да ми кажете какво е това и за какво служи?
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 12.09.13 10:06.
Мазнина за готвене, продава се по големите магазини и служи като незалепващо покритие на тигана.
Спрея е ясен, ама кажете ми какво прави в микровълновата за закуска.Според мен е нещо като качамак, ама нз. Очаквам мнения.
22.10.11
00:40
За това ли става въпрос ?
“GRITS
n pl олющено/натрошено жито/овес, едро овесено брашно ” ^^
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 22.10.11 20:46.
Да, точно това. И последно жито или овес е? А дали го има някъде в БГ ? Не съм го виждал по супермаркетите.
22.10.11
01:40
Идея си нямам...но помня , че като малък съм ял нещо с същия вид и консистенция ! Трябва да питам наш’те дали им е познато :)
П.П. В гугъл като напишеш спрей за готвене и ти излзат няколко сайта за добавки които имат ^^ в по-големите магазини предполагам има по-голямо разнообразие...
Мнението беше редактирано от Rasengan94 на 22.10.11 02:00.
23.10.11
14:53
Спрейът за готвене е този на PAM. Най-използваният, особено в US. http://www.pamcookingspray.com/index.jsp
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 23.10.11 14:53.
24.10.11
09:48
Grits представлява едро смляна царевица и е популярно като закуска в южните Щати. Би трябвало такъв продукт да се предлага и по нашите магазини, но не мога да те насоча към нищо конкретно.
казано от Тихомир Велев на 24.10.11, 09:48:
Grits представлява едро смляна царевица и е популярно като закуска в южните Щати. Би трябвало такъв продукт да се предлага и по нашите магазини, но не мога да те насоча към нищо конкретно.
По-точно натрошена царивица, или царевичен булгур. Срещал съм го по магазините, но не мога да се сетя къде точно. В крайна сметка едва ли има някакво значение дали ползваш царевицата натрошена или смляна, крайния резултат все ще е качамакоподобен.
12.09.13
10:02
Здравейте в клипове на чужди боди билдъри в youtube като Крис Донс или Кай Греен на който се снимат как ядът и как си готвят та в едното клипче гледах как си готви със някакъв спрей който май е на основата на палмово олио ?Пръска тигана и слага яйцата или место на тях.В България от някъде може ли да се намери подобно нещо ?
11.07.14
19:08
Това което готви за закуска е обикновен пшеничен грис. Grids е просто популярна малка която допълнително в пликчетата добавя сухо мляко, подсладители, ароматизатори.... същия ефект можете да постигнете като сложите на на половин литър горещо мляко няколко супени лъжици пшеничен/царевичен грис и исчакате сместа да се сгъсти ;)