Кой вид шейкър да използвам?

22.10.11
16:37

Не знам дали въпросът ми е уместен точно тук, за което се извинявам. А ето го и него-решила съм да купя на моя приятел протеинов шейкър. Първоначално се бях спряла на или GN Shaker или Gaspari Shaker I Train With MAX, но поразгледах и прочетох за
Olimp Шейкър Про.
Може ли някой да ми каже кой е най-добър от тези или да ми препоръчате някой друг?

22.10.11
16:53

Първия мисля, че най-лесно му се завива капачката. Само 3тия не съм използвал и това, че е по-сложен на пръв поглед не ме привлича особено.

22.10.11
17:06

Благодаря за бързия отговор :)

22.10.11
18:20

Този на гаспари е добър.Аз имам 2 ,единия няма точно определена фирма ,но филтъра му се изкривява някой път и много се вмирисва.Този на гаспари за сега негативни впечатления нямам.Добър е като че ли.

22.10.11
19:58

Аз съм с на Gaspari Shaker I Train With MAX и нямам никакви оплаквания :)

22.10.11
20:44

Благодаря Ви за отговорите, че нали разбирате аз съм момиче, а не искам да се излагам пред моя приятел

22.10.11
20:46

сега четох мнения и едното предложение беше за Olimp Shaker Smart Shake, но нещо не ми изглежда много надежден. Някого ползва ли го?

22.10.11
21:34

GN Shaker имам 3 такива от които 2 текат личното ми мнение е че за нищо не става. Gaspari Shaker имам отскоро и съм много доволен от него бих си взел пак. За Olimp за съжаление не мога да дам отзиви

22.10.11
22:42

Аз ползвам малкият вариянт на Blender Bottle от близо 2 години,даже вече не използвам самата топка,до сега не се е отварял или текал.Единственяит проблем е че се надраска пластмасата отвътре металната топка.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 22.10.11 22:49.

22.10.11
23:20

Шейкърите Gaspari са красиви и удобни, силно ги препоръчвам, а отностно топки, мрежи и т.н. не съм пил продукт който да не се разтваря добре и да има нужда от тях ...

Успех

23.10.11
11:22

Благодаря за съветите ще ми помогнат много :)

23.10.11
12:24

казано от Biad__ на 22.10.11, 22:42:

Аз ползвам малкият вариянт на Blender Bottle от близо 2 години,даже вече не използвам самата топка,до сега не се е отварял или текал.Единственяит проблем е че се надраска пластмасата отвътре металната топка.

Аз също, за същия период и съм доволен.

PH

23.10.11
12:57

Аз от около година ползвам шейкър Sila BG и съм доволен,не е протекъл... с мрежичката лесно се разбиват дори по-коравите пудри и т.н. :)

Колкото и добър да е няма да е вечен, личните ми наблюдения са, че след определен период просто трябва да се изхвърли и да се вземе нов.

23.10.11
16:18

то всяко нещо е до време...няма нищо вечно

23.10.11
18:45

казано от Phxxx на 23.10.11, 12:57:

Аз от около година ползвам шейкър Sila BG и съм доволен,не е протекъл... с мрежичката лесно се разбиват дори по-коравите пудри и т.н. :)

Хубав е, ако е на аванта !!! Има 2 винта - на гърлото за капачката и самата капачка, само да не си затворил леко едното и става кофти...

06.11.11
22:55

В крайна сметка му взех този Gaspari Shaker I Train With MAX и казва, че му харесва. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1