17.10.11
02:50
Здравейте !!! Искам да започна да се занимавам със STREET FITNES на 18 години съм и тежа около 60кг. Бихте ли ми помогнали да ми кажете как да започна какво да правя и с времето какво да продължавам да правя.
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 17.10.11 06:06.
казано от boilera на 17.10.11, 02:50:
Здравейте !!! Искам да започна да се занимавам със STREET FITNES на 18 години съм и тежа около 60кг. Бихте ли ми помогнали да ми кажете как да започна какво да правя и с времето какво да продължавам да правя.
Е как отиваш на лоста и почваш :Д
17.10.11
09:39
Отиваш в някое училище , където има успоредки и лостове и почваш , гледаш кои работи можеш да правиш и първо наблягаш на тях.
Примерно ако не можеш и 1 набиране намираш си някой по-нисък лост , скачаш и колкото по-бавно се спуснеш надолу , толкова по-добре и така докато не направиш 1. Като се върнеш у вас прави лицеви опори може след време да ти помогнат да правиш кофи , макар че аз още немога като съм се опитвал :D Корем също можеш да правиш като увиснеш на лоста и си вдигаш колената към гърдите , но бавно и без да се клатиш , по нататък може и изпънати да ги вдигаш :)
17.10.11
10:54
Са точно през зимата ли намери да идеш на лоста ? По-добре иди на фитнес.Тамън ще качиш някое килце :)
17.10.11
11:38
Излез.
Какви лостове посред зима бе брат ? - почвай фитнеса, че няма да ти е излишен някой килограм, а лостовете лятото...има време.
17.10.11
19:31
направи си лост у вас ако държиш много,иначе лицеви коремни вкъщи ако ли не отиваш на фитнес или послушай съвета на Miss Fight - Излез и може да ти хрумне нещо друго :D
Хора, какво ви плаши в студа? Е, не е най-подходящото време за тренировка, но ако има желание, има и начин. Аз в Борисовата съм виждал и в студ и в сняг и в дъжд хора по лостовете.
18.10.11
22:21
В студа може да се получат контузии. Рядко става, но е възможно :)
22.10.11
21:31
Обикновени набирания и после кофички!
21:36
Абе, не си е приятно на студа. Няма да може да загрее добре, а от това могат да се получат много яки контузии. Лостовете са яко студени, а с ръкавици не е най-удобния начин, защото малко или много - хвата е по-слаб. Отделно, че с яке няма да е удобно да се тренира, а и като се изпоти много лесно ще се разболее. Иначе не е толкова трудно да отиде във фитнеса и да си тренира само на лоста за набиране и на успоредката.