22.10.11
23:23
Тренирам от 7-8 месеца, 3-4 пъти седмично. Вече ще почвам 2-3 пъти в седмицата поради липса на време. В началото имах да свалям килограми, после да се стягам... В момента съм слаба, нямам излишни килограми, мускулите са ми стегнати, НО въпреки това по краката и дупето имам още мазно и целулит. Знам, че ще кажете подходяща диета и кардио. НО идва и другия проблем. Винаги съм била с малки гърди, а от загубата на килограми още повече се смалиха. Ако отслабна още ме е страх да не се смалят оше и без това вече почти ги няма. Има ли начин с тренировки с тежести и без кардио да изчистя мазното по краката и дупето? Или ако правя кардио има ли начин да не изгубя останалата част от гърдите ми...:S Като тренирам с тежести за гърди би ли помогнало?
Ня мен лично инструктора в залата ми препоръча за долната част на гърдите т. е.на наклонената лежанка да тренирам гърди с голяма тежест.Аз обаче съм обратно с големи гърди и целя отслабване ,но разбира се не и там.Да ти кажа при мен има за сега ефект,въпреки че свалям са ми доста стегнати и горе долу запазили обема си.Не знам обаче ако са по-малки какво ще си получи
Мазно се чисти с диета. Дали ще правиш кардио, за да помогнеш процеса, дали ще тренираш с тежести, гърдите също като мастна тъкан си заминават и спасение няма. Упражненията за гърди ще помогнат да увеличиш гръдната обиколка (и то съвсем леко, ако въобще), но не и да запазиш това, което е в чашките. Поддържай правилен хранителен режим, а не резки диети за отслабване, тренирай с тежести не само за гърди, ами всичко и най-вече крака. Според мен гърдите са ген и или ги имаш или ги нямаш. При мен опцията беше плоска в гърдите и пухкава отзад или още по-плоска в гърдите и стегната в тялото. Е, избрах второто. Има сутиени с подплънки.
Можеш само да тренираш гръдните мускули, както и всички останали мускулни групи. Сваляш по ред, който не зависи от твоите желания...И аз залагам на опция 2 : ) И на тренировките с тежести, които ще оформят фигурата ти, а целулитът ще намалее.
С течение на времето ще разбереш, че за теб е важно да те харесва точно един човек. А той ще го прави без значение от големината на бюста. Тъй че не си слагай на сърце неща, които не можеш да промениш по естествен начин.
Не забравяй да пиеш повечко вода - не по - малко от 2,5 л. дневно.