22.10.11
18:14
Здравейте.
Не знам дали е тук мястото но реший все пак да я пусна пък ако не някой ще я премести. Тъй като наскоро започнах работа в застрахователна компания започнах да се чудя по този въпрос колко от хората имат застраховки и какви. Ще съм ви благодарен ако отговорите на няколко въпроса за да мога да получа някаква представа , така хем вие може да разберете нещо повече за застраховките , хем ще ми помогнете в работата.
1 Имате ли застраховка
2 Каква (къща , кола и т.н)
3 Колко плащате за нея (месец година и т.н)
4 Ако нямате какво би ви накарало да си направите.
Мерси много на всички които се отзоват.
Модерация: Моля, слагайте смислени заглавия на темите си!
Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 22.10.11 18:27.
ако търсиш представителна извадка, едва ли в този форум ще събереш вярна такава ;)
айде да кажат хората какви застраховки имат ... ама чак за пари да става дума ... едва ли някой ще пише конкретни суми
BTW - аз съм също в този бранш. имам 2 застраховки “живот”(едната е задължителна); гражданска; имуществена и исках да си направя застраховка на кучето, но не открих добра оферта
Мнението беше редактирано от FRANKO на 22.10.11 18:50.
22.10.11
19:47
Аз и за живот не откривам добра оферта.
Пък застраховането си е нещо хубаво, но си е лукс по тия земи.
23.10.11
00:36
Имам “Гражданска отговорност”, защото е задължителна, “Живот”, защото не я плащам аз.
С останалите застраховки съм приключил, защото се убедих, че застрахователните дружества в България са специализирани по темата “Как да не изплатим премия по застрахователно събитие”.