20.10.11
11:40
Писнало ми 2 , 3 месеца преди началото да се появяват теми от сорта ‘плосък и релефен корем как ?’ . За да постигнеш нещо , трябва да помислиш от малко по рано . Искам всеки да сподели мнението си относно тази тема (тренировка , хранителен режим и време за показване на самата преса (до известна степен), което ще ни мотивира да продължим и да стигнем до своята заветна цел). Всеки може да сподели също какви добавки е използвали . Благодаря на всеки, който желае да помогне със своите знания .
Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 20.10.11 11:40.
20.10.11
12:17
Корема е един от най-трудните мускули за развиване,да не говорим за поддържане.Правилно хранене,кардио и тренирокви-това е рецептата.Другото е търпение,постоянство и воля.
казано от nikolai на 20.10.11, 15:11:
a за колко време мислиш, че може да се изкара преса .?
На този въпрос едва ли някой може да ти отговори....
20.10.11
17:20
Зависи от волята,кардиото,храненето и процента на подкожните мазнини.
20.10.11
18:00
Съфорумниците са прави кормна преса се изкарва толкова трудно колкото лесно се заличава. За хубава преса трябват нисък % подкожни мазнини , а за нисък процент подкожни мазнини са необходими:
1 Правилен Хранителен режим (лично за мен това е най-важно)
2 Качествени тренировки
3 Кардио дейност
Поздрави !!!
23.10.11
20:00
Това е индивитуално за всеки човек, при едни е по бързо, при други по бавно. Много познати се сещат за правилното хранене и коремни преси, точно преди почване на лятото, а тогава според мене е вече твърде късно. Аз зимно време си правя коремни един път седмично, но ги тренирам винаги. Поддържането пак не е твърде трудно, стига да се храниш правилно и да не спираш тренировките.
казано от Иван Моровяков на 23.10.11, 20:00:
Това е индивитуално за всеки човек, при едни е по бързо, при други по бавно. Много познати се сещат за правилното хранене и коремни преси, точно преди почване на лятото, а тогава според мене е вече твърде късно. Аз зимно време си правя коремни един път седмично, но ги тренирам винаги. Поддържането пак не е твърде трудно, стига да се храниш правилно и да не спираш тренировките. така е
23.10.11
23:21
2 месеца ми отне да я изкарам, и 9 дена до тоталното и опустошаване :Д
13.11.11
19:29
Модерация: Мнение без връзка с темата, написано по крайно неграмотен начин!
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 13.11.11 19:33.