15.06.05
20:29
http://www.ebff.org/page.php?cmd=more&midc=96&idcat=232&id=137
[quote author=“Emil_mlo”]Много псуваха Венелин, но им показа какво може!
по-здрави
Да видим дали ще мине допинг теста, че миналата година не можа. И въпреки всичко се учудвам, че са го пуснали, имайки предвид как се държа на републиканското.
Браво, браво, браво! А, къде са ония двамата с големите усти (Тишо и Светомир :lol: :lol: :lol: нали щяха да разбият всички)!!! Абе, защо само 2 категории има? :shock: Не бяха ли повече? И Петър Борисов е горе долу добре!
БТВ: а снимки също нямаше! Кофти!
[quote author=“Emil_mlo”]Много псуваха Венелин, но им показа какво може!
по-здрави
И гледай после как на него ще му го покажат! Повярвай ми бате!
17.06.05
19:02
A какво стана със Светомир Андреев :?: :?: :?:
А, де и аз това питам! Нали му беше много голяма устата, какво щял да направи, а никой!
Светомир Андреев се готви за световното за младежи! Което щте е на 18 ноември в Унгария,сега за Европеиското имаше проблеми с малка херния.
18.06.05
16:05
за Светомир Андреев подучух че на републиканското нещо му се е появило преди самото състезание от химията..нещо се бил подул деазнам...някой знае ли такова нещо?
А инче YODA е прав .. в “Олимп” мн му знаеше устата и каза че пред международни съдии щяло да се види колко по добър бил от Тихомир..ама няма значение..той пича си знае..
Пожелавам му успех на Световното!
Очаквах да се появят на европейското, но успех на световното! Някой знае ли какво стана с Венелин - мина ли допинг теста!
За допинг теста на Венелин щте се разбере до месец и полувина, даже два,не става така бързо,миналият път когато Венелин го хванаха станаха за малко повече и от два месеца,а даже има случаи когато не ги проверяват.Не знам дали този път щте ги мине,до колкото го знам не се чисти добре и не му пука,което е лошо,ако не си чист няма смисъл да ходиш на такова състезание,назобен до козирката с всякакви химии и баба знае ,когато се чистиш е по трудно,защтото се избягват много от силните препарати.