24.10.11
14:48
Здравейте колеги,
искам да споделя с вас какво съм намислил да правя с хранителния си режим през зимата.
Понеже съм студент и времето ми за трениране (футбол и фитнес ) рязко намаля, лекции, учене в къщи и други. Аз съм висок 177см. и тежа в момента 64кг. Според вас добре ли е като за запазване на теглото да наблегна на сандвичи и повече супи.
- санджичите са от тези на тостер, който ги стиска, т.е. 2 филии между тях примерно слам и кафкавал (може и по-диетчно- маргарин, сирене и кетчуп).
- супите са домашни или готови(Мaggi)
Споделете какво мислите или пък дайте някаква друга схема на режим.
Благодаря предварително !
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 24.10.11 14:50.
24.10.11
15:18
Ти бъзикаш ли се, бе, човек ??? Ако не (което ме съмнява), хвани се образовай малко и после пак погледни що за малоумна тема си направил...
24.10.11
16:03
Режимът е чудесен. Бих вкарал и кроасан или вафла + чаша кола за закуска. Сега ми хрумна, че ако не си пушач, можеш да пропушиш за да ги спреш и да спечелиш и 2-3 килограма от там ;) Успех
казано от кристиян методие на 24.10.11, 14:48:
Здравейте колеги,
искам да споделя с вас какво съм намислил да правя с хранителния си режим през зимата.
Понеже съм студент и времето ми за трениране (футбол и фитнес ) рязко намаля, лекции, учене в къщи и други. Аз съм висок 177см. и тежа в момента 64кг. Според вас добре ли е като за запазване на теглото да наблегна на сандвичи и повече супи.
- санджичите са от тези на тостер, който ги стиска, т.е. 2 филии между тях примерно слам и кафкавал (може и по-диетчно- маргарин, сирене и кетчуп).
- супите са домашни или готови(Мaggi)
Споделете какво мислите или пък дайте някаква друга схема на режим.
Благодаря предварително !
Схемата е да не ядеш сандвичи като основна храна, а да заложиш на меса, риба, зеленчуци (макар че са гадни по това време), ядки, кисело мляко. От въглехидратните храни препоръчвам грах, леща, боб. Вечер не яж много въглехидрати. Междудругото, студентството не е оправдание да не отделяш по 1 час за тренировки ;)
25.10.11
20:39
1.Трябва да се образоваш.
2.Не гледай какво е написал момчил гадев.Той се е пошегувал с теб,но според мен не на място.Има тук в бб тийм прекрасни статии и теми за четене-прочети ги.