Въпрос относно една от диетите за качване, показани в сайта

23.10.11
00:19

Здравейте! Въпроса ми е дали този режим http://www.bb-team.org/articles/3597_voinska-dieta#axzz1bXzK0bYu би могъл да свърши работа в моя случай. Занимавам се от месец и нещо по-сериозно с фитнес. Висок съм 190 и тежа 81 кг. Като цяло съм изчистен, ако не броим известно количество мазнини в коремната област. Един месец правех кръгови тренировки по 3-4 пъти седмично, а вече седмица правя разделена програма (Понеделник - Ръце, Сряда - Гръб, Петък - Гърди, Събота - Крака и рамо).Отделно в нетренировъчни дни правя корем в къщи. Пия протеин (3х35), глутамин (2х5) и креатин (1х5). Въпроса ми е дали тази диета ще мога да я съчетая с добавките и дали това, че от нея едновременно се качва и се топят подкожни мазнини ще ми помогне да доизчистя корема по-лесно. Също така, нямам възможност да тренирам следобяд, преди голямото ядене, тренирам главно сутрин. Благодаря предварително :)

DE

23.10.11
01:13

Или качваш или сваляш,но така като те гледам,предполагам,че искаш да качваш,затова ти казвам да се насочиш към РБД или ВВД,чрез изчисляване на калорийния баланс да намериш (направиш) оптималния за целите ти режим.

24.10.11
17:02

ок, след като си изчислих калорийния минимум и го умножих по коефицента на степен на натовареност ми излезе 3105, 155 (предполагам става въпрос за калории). Бях чел, че ако искам да градя по-бавно, но чиста маса трябва дневно да го превишавам с около 100 калории, а ако искам по-бързо, но с не толкова чиста маса мога да го превиша с до 700. Вярно ли е, и има ли значение дали ще поема тия калории 2 пъти по 1500 или 6 пъти по 500 ?

Сигурен ли си, че:
- каквото пише на етикета като калории, това има вътре?
- колкото калории влязат през устата ти - толкова се усвояват?
Ако в поне едното не си 100% сигурен, то може би единствената полза от всичкото смятане може да бъде за учителката ти по математика - тя ще е доволна, че си се упражнил самостоятелно вкъщи с умножение и проценти.
О, я още един въпрос. Двама братя близнаци на твоите години с абсолютно еднакви тела имат еднаква натовареност. Ядат еднакво. Но единият спи сам в стая с ТВ с всички възможни канали и ПЦ с интернет достъп, а другият - при мама и тати. Дали енергоразходът им е еднакъв?

Калин Попов
Ако имаш възможност го приемай с повече хранениа

Мнението беше редактирано от Вилиан Василев на 24.10.11 17:07.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1