Коремни плочки

Темата е заключена.

24.10.11
20:40

Здравейте, твърдо съм решил че до лятото ще съм разкарал гадните мазнини по корема и на тяхно място ще има плочки. На 14 години съм 1.75 нисък хихи тежа 57-58 килограма ще правя кардио ще пазя диета  сичко квото кажете само без фитнес ако е възможно ако някой е еешил да помогне относно диетата да не ми я пише като количество белтъци и ваглехидрати а примерно 2 яйца паница супа и т.н.т. И говорете по простичко и разбираемо като да ви разбера :)

10

24.10.11
20:43

Почвам да си мисля, че се появяват тролове и в този форум.

24.10.11
20:45

казано от Wesko Jones на 24.10.11, 20:40:

Здравейте, твърдо съм решил че до лятото ще съм разкарал гадните мазнини по корема и на тяхно място ще има плочки. На 14 години съм 1.75 нисък хихи тежа 57-58 килограма ще правя кардио ще пазя диета  сичко квото кажете само без фитнес ако е възможно ако някой е еешил да помогне относно диетата да не ми я пише като количество белтъци и ваглехидрати а примерно 2 яйца паница супа и т.н.т. И говорете по простичко и разбираемо като да ви разбера :)

Какви плочки , какви чудесии бе момче?Ти си със 20кг под нормата за ръста си и ми говориш за чистене-сваляне?!Плочки се изкарват като налееш достатъчно кг и има какво да изчистиш и да се покажат тогава!Какви плочки искаш на 175см и 55кг бе?Ти ще се счупиш!Никакви плочки няма да изкараш , ами някаква кожа прилепнала към кокалите.Има си маса раздели храна\тренировки , седни прочети и ще намериш каквото ти трябва сам.Никой няма да тръгне да ти смята какво ти съдържат 2 яйца , супи и тем подобни глупости.Я да се стягаш и да се вземеш в ръце!
П.с. Аман от глупавата мания на тийновете за плочки.

24.10.11
20:57

Вие не смятате че съм на 14 мойте кокали са много по леки от вашите затова съм толкова “слаб”

24.10.11
20:58

казано от Wesko Jones на 24.10.11, 20:57:

Вие не смятате че съм на 14 мойте кокали са много по леки от вашите затова съм толкова “слаб”

Не ми говори , че не знам за кокали,години и тем подобни , аз не съм ли бил на тези години?Бил съм , тренирал съм и знам какво е.Колкото и леки\тежки да са ти кокалите разликата е нищожна спрямо масата на тялото ти.

24.10.11
21:02

Мда хубаво може би си прав и как да започна според теб

24.10.11
21:12

казано от Wesko Jones на 24.10.11, 21:02:

Мда хубаво може би си прав и как да започна според теб

С кое как да започнеш?С това да станеш 30кг или да качиш кг?

24.10.11
21:21

Както кажеш аз не знам затова питам просто искам до лятото да имам плочки и да не съм качил 20 кг.

24.10.11
21:25

Ако тези 20кг са основно мускули друга песен ще пееш. Но ти си малък още разбираемо е.....

24.10.11
21:32

Да не съм Чък Норис :d

24.10.11
21:33

казано от Wesko Jones на 24.10.11, 21:21:

Както кажеш аз не знам затова питам просто искам до лятото да имам плочки и да не съм качил 20 кг.

Няма както аз кажа.Никой няма да седне да ти нареди кога,как,с какво да се храниш , нито как да тренираш и т.н.Има достатъчно много статии храна\тренировки , сядай и почвай да четеш - тогава ще ти станат ясни нещата или не е за теб този спорт.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1