24.10.11
22:40
Тия дни ще поръчам едно креатинче, какво ще кажете за разфасовка от 500 гр.? И глутамин, но поради ограничени финанси мисля да е по-малка разфасовка, т.е. от 300 гр. , а не тази от 600. Според вас за колко време ще стигне малката, ако е за поне 2-3 седмици ще я взема, ако не ще задържа до другата седмица за да поръчам по-голямата... И като за последно заедно с тези 2 сладура, мисля да взема и един Big Bang на Scitec, тя разфасовката си е от 800гр. , това не ме притеснява, но се чудя дали Big Bang-a или Hot Blood е по-добър и си заслужава повече? Преди време пих Attack-a и останах много доволен, надявам се, че и сега не съм сгрешил в избора си, и да всичките продукти ще са на Scitec ;)
Ако толкова много искаш глутамин изчакай и си вземи голямата разфасовка, защото се пие в големи дози ;)
25.10.11
09:45
казано от Blackie Lawless на 24.10.11, 22:40:
И глутамин, но поради ограничени финанси мисля да е по-малка разфасовка, т.е. от 300 гр. , а не тази от 600. Според вас за колко време ще стигне малката...
Как се постъпва когато имаш такъв въпрос?
1. Отваряш изданието на BB-Team.
2. Написваш в търсачката му вълшебната думичка, в случая - глутамин.
3. Прочиташ статията за глутамина.
4. Взимаш калкулатор и разделяш количеството глутамин в една опаковка на дневната доза.
5. Запомняш полученото число - то ти показва за колко дни ще ти стигне въпросната опаковка.
Не съм много уверен, че имаш нужда от Big Bang.
27.10.11
14:56
Окей, глутаминчето ще взема направо кутията от 600гр. другата седмица, а относно Big Bang-a, защо да не го вземам и с какво да го заменя в такъв случай?
27.10.11
15:18
Не зададох въпроса си правилно - сигурен ли си, че ти трябва предтренировъчен стимулант и че имаш правилни очаквания към него? Ако тренираш вечер не е добра идея. Ако разчиташ ефектът му да компенсира недостатъци на храненето - няма да стане... и т.н.
28.10.11
14:45
Ами да, защо не. Преди взимах Attack и останах много доволен.
Edit: някой може ли да ми даде мнение за AXIS LABS Furazadrol, има го на съблазнителна промоцийка, 60caps за ~80лв. и много се почудвам...
Мнението беше редактирано от Blackie Lawless на 28.10.11 14:46.
казано от Blackie Lawless на 28.10.11, 14:45:
Ами да, защо не. Преди взимах Attack и останах много доволен.
Edit: някой може ли да ми даде мнение за AXIS LABS Furazadrol, има го на съблазнителна промоцийка, 60caps за ~80лв. и много се почудвам...
Може да ти прозвучи странно, но това е стероид, който е дериват на DHT принципно е спрян доста одавна от производство и ако не се лъжа активното вещество попада в списъка на забранените и контролирани субстанции. Ако поне малко от малко си запознат със страничните ефекти на DHT едва ли ще изгаряш от желание да взимаш нещо подобно.
29.10.11
11:43
Ясно, придържам се само към Креа, амино и буустър :)))