28.01.09
12:10
Здравейте,
От няколко години ходя на фитнес ама нещо не ме кефи вече както преди! Мился за варианта да започна да ходя на бокс! Според вас ще мога ли да ги комбинирам фитнеса и бокса, защото не искам да спирам съвсем с фитнеса? А и до колкото знам там потенето е яко и сигурно ще помогне за чистенето на мазнини!Как мислите? И ако някои има предложение къде да ходя на бокс и да има добар трениор ще съм много благодарен?
....Щях да забравя... знам че ще ми трябват ръкавици...някакви идеи какви точно да си взема и от къде?
Аз ходя на фитнес на герена.Там има и боксова зала и доста от боксьорите идват във фитнеса.
Боксов клуб “Национал” - на националния стадион. Цачо Андрейковски и Мартин Кръстев са треньори и са страхотни.
Дианабад, залата на националите, до залата по тенис на маса. Треньор Васил Ацев - много луда гъба и отличен треньор!
Ако някой иска повече инфо и телефони, може на л.с.
боксова зала уинър близо е до залата на цска , но според мен е доста по добра от цска тренирът е много добър трениорката е световна шампионка :) тренировките се провеждат перфектно според мен :) в началото се прави загрявка 10-15 мин като се обикаля залата която е доста голяма с леко тичане и се загрява сяка част от тялото след това 2 - 3 минутки самостоятелно след това без гири без нищо всички правят по сигнал каквото каже трениора при сигнал :) 3тата част е следната : едни правят гирички други на човалите и 3ти спаринг 4тата част е сила скачане на важе и така :) перфектно е сичко :) има и фитнес уреди лежанка всичко :)
29.01.09
08:51
казано от stefanak на 28.01.09, 17:18:
боксова зала уинър близо е до залата на цска , но според мен е доста по добра от цска тренирът е много добър трениорката е световна шампионка :) тренировките се провеждат перфектно според мен :) в началото се прави загрявка 10-15 мин като се обикаля залата която е доста голяма с леко тичане и се загрява сяка част от тялото след това 2 - 3 минутки самостоятелно след това без гири без нищо всички правят по сигнал каквото каже трениора при сигнал :) 3тата част е следната : едни правят гирички други на човалите и 3ти спаринг 4тата част е сила скачане на важе и така :) перфектно е сичко :) има и фитнес уреди лежанка всичко :)
Супер благодаря ти за инфото!След като трениорката е световна шампионка значи няма какво да питам добра ли е:)А все пак с риск да се повторя за екипировка някой може ли да ми препоръча нещо и даже ако имате конкретни впечетления ще е супер защото бих взел сериозно под внимание ако сте доволни от дадени неща като ръкавици и т.н.?Разгледах в гооглето някакви фирми ама нищо не ми говорят и така по картинките не мога да преценя!
Чакам предложения!
http://vbox7.com/play:1109aacd а ето клип с трениорката при слави, :) трениорът и е съпруг, ако решиш там да тренираш до към 10тата тренировка няма да ти трябват ракавици, но след това и бинтове ще е хубаво да си вземеш :)
Спорт депо, на Витошка. Има всичко и ръкавици и назъбници и каски, на добри цени.
30.01.09
09:27
казано от sportist на 29.01.09, 09:27:
Спорт депо, на Витошка. Има всичко и ръкавици и назъбници и каски, на добри цени.
Вчера ходих до Спорт Депо на Витошка! Попитах персонала какви ръкавици и аксесоари за бокс предлагат. В момента в наличност имаха неща на две фирми! Едната се казваше Sportec, май така беше, и другата се казва Rival! Зареждали и Adidas, но в момента нямаха стока!
Тези Sportec са по-евтини, но не ми вдъхват много доверие, ако гледаме качеството пред цената! На мен лично ръкавиците на Rival много ми харесаха! Интересно ми е какво ще кажат тези които имат впечетления! А, и да спомена само тези Sportec са правени някаде далеч далеч на изток, а Rival са канадска фирма! Това е доста сериозна разлика ако оставим цената на страни! Ясно е че на Sportec нищо няма да си купя, обаче искам като ще давам пари да знам дали някой е доволен от фирма като Rival?
хахахаа, фирмата е Спортер, моите ръкавици, са купени за 29 лв. от тази марка са и не са мръднали вече 1 година, гумата ми за уста също е Спортер. Имай предвид, че ръкавиците освен спраринги са видели имного бой по чувала и по статичните уреди, така че, според мен за парите си са идеални!
26.10.11
11:20
Здравейте,
темата е стара, знам, ама изобщо не мога да намеря инфо с google! Случайно някой да има телефона на Васил Ацев или някакви други координати? Пича по-горе, дето пише, че го има, май вече не е редовен посетител...
Мерси предварително!
19.11.12
15:03
Аз ходя в Pulse - Залата им е нова, имат всеки ден групови занимания. Може да си вземете екипировка под наем. Залата е в манастирски ливади.