05.10.11
22:14
Искам малко мнения относно това как вие го бихте пили...
Веднага след тренировка ли да го ударя, или първо да хапна(вечеря) и след вечерята?? или по време на вечерята?
Преди тренировка пия на гладно No-Xplode 2.0 и след тренировка съм адски гладен.
24 години, 68кг, 174см - тренирам от 3 години с прекъсвания лятото(около 2 месеца). В период на качване съм.
Темата беше редактирана от moncho_ss на 05.10.11 22:15.
05.10.11
22:20
Веднага след тренировка ли да го ударя, или първо да хапна(вечеря) и след вечерята?? или по време на вечерята?
Преди тренировка пия на гладно No-Xplode 2.0 и след тренировка съм адски гладен.
24 години, 68кг, 174см - тренирам от 3 години с прекъсвания лятото(около 2 месеца). В период на качване съм.
След тренировка. Преди хранене няма смисъл, защото ще те засити и съответното хранене отива на кино. След вечеря и преди лягане също няма нужда от въглехидрати. Друг е въпроса, че аз лично не бих си взел гейнър, защото въглехидратите са най-лесни за набавяне. За преди лягане можеш да си вземеш протеинова матрица или казеин. Аз лично бих предпочел матрицата.
06.10.11
00:11
24 години, 68кг, 174см - тренирам от 3 години с прекъсвания лятото(около 2 месеца). В период на качване съм.След тренировка. Преди хранене няма смисъл, защото ще те засити и съответното хранене отива на кино. След вечеря и преди лягане също няма нужда от въглехидрати. Друг е въпроса, че аз лично не бих си взел гейнър, защото въглехидратите са най-лесни за набавяне. За преди лягане можеш да си вземеш протеинова матрица или казеин. Аз лично бих предпочел матрицата.
Не съм сигурен, че разбра питането ми :)
Аз преди лягане си пийвам казеин...
Ясно е, че след тренировка се пие, защото именно идеята на AfterMax-a е да възстанови напълно организма след тренировка. И според мене AfterMax не е гейнър, а е тип All-in-One продукт(протеин, креатин, глутамин, таурин...) както и да е :)
Тъй като тренировката ми е вечер, се интересувам дали да го пия с яденето като напитка, или да хапна първо и след около час да го мушна?
06.10.11
07:58
Само ти си мислиш, че е All-in-One продукт. ;)
Креатин слагат в много от гейнърите да и протеин слагат в тях и таурин и глутамин. :D Кое при “след тренировка” не разбра? Ще ти го кажа по друг начин - веднага след тренировка. За идеята ти да го “мушнеш” час след тренировка, ще ти кажа да прочетеш малко по въпроса, защото хич не ми се губи време да ти обяснявам елементарни неща. Все пак си реши сам или изчакай друго мнение по въпроса, кога да го пиеш, щом съвета ми не те устройва.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 06.10.11 07:58.
06.10.11
07:58
AfterMax на ON съвсем не е типичен гейнър. Не разбирам, обаче, защо не желаеш да следваш ясните препоръки за употреба на производителя... независимо, че тренираш вечер. Защо смяташ, че ще е подходящо да го приемаш заедно с храненето или след него?
06.10.11
09:20
Десетина минути след тренировка го “мушкаш”, изчакваш 45-60мин. и тогава хапваш. :)
06.10.11
09:31
След тренировка. Преди хранене няма смисъл, защото ще те засити и съответното хранене отива на кино.
Малко се обърках... Първо преди яденето няма смисъл, после задължително преди яденето да го пия.. както и да е разбрах какво имаш предвид накрая. Мерси ;)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.10.11 09:33.
06.10.11
09:36
moncho_ss, в крайна сметка какво разбра? ON са дали ясни указания за употреба. Приемаш продукта след тренировка и след 1 час хапваш нормално - това е, няма нищо сложно. От къде ти дойде идеята да го приемаш по време на хранене или след хранене - не знам...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.10.11 09:36.
06.10.11
10:29
moncho_ss, в крайна сметка какво разбра? ON са дали ясни указания за употреба. Приемаш продукта след тренировка и след 1 час хапваш нормално - това е, няма нищо сложно. От къде ти дойде идеята да го приемаш по време на хранене или след хранене - не знам...
Идеята ми дойде оттам, че като го изпия веднага след тренировка(3 мерителни лъжици, както са дали ON) и после не мога да ям качествено, както бих се натъпкал, ако не съм го пил :)... а нали храната е на първо място и затова се позачудих дали да го приемам него вместо храната, която бих могъл да погълна.
Мерси за отговорите. Ще го пия след като се прибера от тренировка, а вечерята ще е след 1 час.
06.10.11
10:50
След тренировка. Преди хранене няма смисъл, защото ще те засити и съответното хранене отива на кино.
Малко се обърках... Първо преди яденето няма смисъл, после задължително преди яденето да го пия.. както и да е разбрах какво имаш предвид накрая. Мерси ;)
Става въпрос да не го пиеш непосредствено преди хранене. То ако гледаме точно словосъчетанието “преди хранене”, не би трябвало изобщо да употребяваш продукта, защото се предполага, че след него винаги има хранене :D Изразил съм се по този начин, защото все пак казваш, че тренираш от около 3 години и съм преценил, че ще разбереш, какво говоря, хубаво е, че не съм сбъркал в преценката си ;)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 06.10.11 10:51.