Възможно ли е OxyElite Pro или ефервесцентни витамини да предизвикат косопад?

24.10.11
12:48

Въпроса ми е е възможно ли е от Оксито да ми оредее косата. По времето когато почнах да го пия забелязах че косата ми е почнала да оредява .На 18 съм и никои от семейството ми не е плешив.Не е точно по темата но все пак да си кажа 1месец преди това почнах да пия витамини на Суправит (от разтварящите се)всеки ден по 1 таблетка вече 2+ месеца  ги пия .Възможно ли е да е от тях ?

Модерация: Моля, поставяйте ЯСНИ и СМИСЛЕНИ заглавия на темите, които публикувате!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 24.10.11 12:50.

25.10.11
07:10

По-скоро може да се получи ако диетата ти е обедняла рязко от полезни вещества. Започни да се храниш разумно и да приемаш витамини А и Е като внимаваш с дозите, защото са мастноразтворими и с тях е възможно предозиране.

26.10.11
13:51

Това, че никой от семейството ти няма косопад, не означава че и ти няма да имаш. До колкото знам генът, който предизвиква косопада при мъжете се пренася по майчина линия. Т. е. ако бащата на майка ти е плешив е много вероятно и ти да оплешивееш.

26.10.11
17:12

казано от Anelia на 25.10.11, 07:10:

По-скоро може да се получи ако диетата ти е обедняла рязко от полезни вещества..

Не се бях сетил че може да е от храната.Най-вероятно е така, през това време не се хранех много хубаво.

казано от Sarfaa на 26.10.11, 13:51:

Това, че никой от семейството ти няма косопад, не означава че и ти няма да имаш. До колкото знам генът, който предизвиква косопада при мъжете се пренася по майчина линия. Т. е. ако бащата на майка ти е плешив е много вероятно и ти да оплешивееш.

.

Знам че не зависи от това дали ще имам косопад  , но шансовете това да се случи са много по-малко ако в семейството ми няма такъв ген.

27.10.11
17:08

Сега и сезонът е такъв, че губим повече коса... доста повече коса.
Изчакай, наблюдавай се и прецени - според мен трябва да се притесняваш само ако тендецията се запази за по-дълъг период от време.

(”Скубя се, следователно съществувам” ~ Алф :D)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1