рамото-пулсираща болка

05.05.05
08:55

вчера ми беше тренировката за рамо,не съм се натоварвал кой знае колко много,но вечерта усетих една такава странна болка,не е остра,а напротив,усещам си сърцето да ми бие в рамото така както си стоя и на тупканията ме наболява,някой да е имал подобно изживяване?

05.05.05
10:14

Ех тия рамена.Толкова сам си патил а и още ме болят 4е твоето ми се струва като детска играчка.Значи основното е преумора.Ако тренираш прекалено много или ако съчетаваш фитнес тренировката с някаква друга(например тренираш баскетбол).Тъи като ти е за първи път почини си ч-2 седмици и го мажи с някакъв гел(фастум гел ) и после почни пак да тренираш ама лека полека и ако я имаш пак тази болка отиваи на лекар за да не станеш като мене(1о месеца не сам тернирал заради шибаното рамо).Айде успех

05.05.05
11:31

[quote author=“freakster”]вчера ми беше тренировката за рамо,не съм се натоварвал кой знае колко много,но вечерта усетих една такава странна болка,не е остра,а напротив,усещам си сърцето да ми бие в рамото така както си стоя и на тупканията ме наболява,някой да е имал подобно изживяване?

Май си травмирал неприятно. По всяка вероятност е лека форма, но недей да товариш  рамото особенно в близката седмица-2-3. Че то участва много навсякъде, да не си докараш някоя гнисна трайна контузиа/както вика другия унак/.

ЗАГРЯВАЙ!

п.п. Май ставно-хрущялно си го прецакал. Но се моли да е мускулно-сухожилно. :)

Успешно възстановяване.

Едва ли пулсиращата болка е ставна. По - скоро е мускулна.
И в двата случая трябва почивка.

05.05.05
23:05

за щастие след един хубав следобеден сън и една здрава тренировка болката утихна,определено е била мускулна, и дано да не се повтори

05.05.05
23:49

[quote author=“D3BEP”]Едва ли пулсиращата болка е ставна. По - скоро е мускулна.
И в двата случая трябва почивка.

Прав си, но има някой случаи в които се получава микро-дислокация и се усещат подобни неща. И примерно след наместването и успокояването на нерва утихват. Но това е само хипотетично.

Абе малко повече внимание в тренировката и ЗАГРЯВКА, са му майките. :)

03.06.05
12:49

след две седмици по-леки тренировки на рамотобез раменни преси  ивсичко с идойде на мястото

EK

16.06.05
16:01

От известно време имам болки във рамената почивам доста време 2 месеца почти и днес ходих на доктор гледа ме и ми каза че няма кво да направи и ми каза да си ходя. Днес направих първата си тренировка и пак ме болят рамената, кажете с кво да се лекувам че ми писна от тъпи доктори.

16.06.05
17:27

[quote author=“EKK”]От известно време имам болки във рамената почивам доста време 2 месеца почти и днес ходих на доктор гледа ме и ми каза че няма кво да направи и ми каза да си ходя. Днес направих първата си тренировка и пак ме болят рамената, кажете с кво да се лекувам че ми писна от тъпи доктори.

Бахти и лекъря... Наистина ли само това ти каза?

Отиди на друг.

Ти загряваш ли добре? Други симптоми освен болка имаш ли?  :?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1