26.10.11
06:07
Здравейте, имам в наличност следните три добавки, които искам да пробвам, въпросът е мога ли да ги вземам паралелно или да чакам да свърша някоя от тях, за да започна следващата.
Syntrax Fyre - фет бърнър
Dymatize Xpand Xtreme Pump - предтренировъчен бустер
T-UP Black - тестостеронов бустер
Решил съм да им опитам ефекта само не знам как ще си взаимодействат ако ги пия в един и същ период от време, дали няма да ми подействат твърде възбудително (че съм човек, който кафе изобщо не близва)?
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 26.10.11 07:07.
Предтренировъчния има варианти без кофеин, защо не си вземеш без. Иначе на следтренировъчния не пише да има въобще кофеин. Остава само във Файър. Като цяло избягвай всекидневното товарене с кофеин, прави почивки, защото в един момент спира да действа.
Мнението беше редактирано от Anelia на 26.10.11 06:16.
26.10.11
06:27
Не е разумно да приемаш Fyre и Xpand паралелно, именно заради стимулантите на нервната система, които съдържат двата продукта. Не харесвам идеята дори за човек с висока толерантност към стимуланти (а ти вероятно не си такъв, след като не пиеш кафе). Всъщност какво искаш да постигнеш? Като гледам комбинацията от добавки - намаляване на телесните мазнини успоредно с масивно увеличаване на мускулната маса. Това е възможно до известна степен само в точно определена специфична ситуация, затова не възлагай големи надежди, че ще се получи по този начин. Не знам каква е възрастта ти, нито тренировъчния опит, но много хубаво обмисли нуждата от приемането на тестостероновия стимулатор.
26.10.11
08:33
Той е трябвало да го обмисли преди да даде Х лв. за да си го купи , защото сега ще си каже : абе така и така съм го взел я да си го изпия какво разбират тия. А по темата консултирай се с личния си лекар и той ще ти каже най точно дали да ги пиеш .
26.10.11
16:30
Напротив, вслушвам се в мненията на по опитните. Затова и ще вземам първоначално Fyre без Xpand, наистина внимавайки с кофеина. Но пък не съм страхлив и нямам нищо против по-дръзки експерименти. Доста непрофесионалисти взимат тестостеронови стимуланти и казват, че им влияят добре, реших да пробвам и аз. Смятам, че от една опаковка няма да ми опада косата или да мутирам, ако ли пък не съм прав поне ще знам, че съм опитал.
26.10.11
16:48
казано от Найден на 26.10.11, 16:30:
Доста непрофесионалисти взимат тестостеронови стимуланти и казват, че им влияят добре, реших да пробвам и аз. Смятам, че от една опаковка няма да ми опада косата или да мутирам, ако ли пък не съм прав поне ще знам, че съм опитал.
Въпросът не опира до професионализъм. На колко години си?
26.10.11
21:26
На 27. Целта ми е да повиша мускулната маса, в същото време и да чистя мазнините по-ефективно с Fyre-а. Чел съм, че след 24-25г. тестостероновия бустер няма проблем да се взима от всеки (мъж). Това ще е експериментално да видя наистина ще стана ли по издръжлив в тренировките. Нормално е като даваш всяка седмица някакви часове от живота си за трениране да искаш да изстискаш масималното от тях.