16.06.05
15:04
Аз съм малко пълничък... така да се каже иам масни натрупвания по коремната област...
Обаче искам да качвам маса по руцете и гърдите гърба....т.н
И ако си зема някав гейнър или мегамас нещо от тоя сорт дали няма да ли ще успея да си сваля корема в същото време докато качвав в горната част... Малко ми се стува невъзможно, но все пак да ви попитам... :oops: :oops:
16.06.05
16:46
според собственика на залата ,в която тренирам е възможно ,ама знам ли го може да лъже :)
Каза в 1-2 дни от седмицата да слабея с тренировки и Л-карнитин и после си продължавам за маса.
Може и да става нз :)
[quote author=“Georgiev_”]Аз съм малко пълничък... така да се каже иам масни натрупвания по коремната област...
Обаче искам да качвам маса по руцете и гърдите гърба....т.н
И ако си зема някав гейнър или мегамас нещо от тоя сорт дали няма да ли ще успея да си сваля корема в същото време докато качвав в горната част... Малко ми се стува невъзможно, но все пак да ви попитам... :oops: :oops:
От личен опит мога да ти кажа че от гейнъра ако ще да е най-хубавия ще омазниш само и ще имаш сила в тренировките което се постига и с обикновен протеин.Зимата си бях взел 5 кг Solid Mass за 90 лв и в общи линни нямах много ефект, а физиката ми е склонна към трупане на мазнини. Виж ако си по-слабичък и имаш добър метаболизъм с мас гейнъра ще качиш някое и друго килце ;)
16.06.05
17:54
по добре си купи протеин :D щото геинерите са прости въглехидрати яко и ще ти се лепнат :P особено ако си със бавен метаболизам :lol: