27.10.11
05:31
Имам следния проблем - в някои дни ми е доста трудно да си набавя достатъчно протеин с диетата (виждам много зор да ям защото нямам много апетит или пък понякога нямам време да приготвям). Искам да си взема протеин които да пия през деня. Знам, че суроватката не е добър вариант и искам да помоля да ме посъветвате кой протеин да си взема (по възможност по-евтин). Мисля,. че многокомпонентен протеин ще бъде най-добре, но не съм сигурен. Благодаря предварително.
27.10.11
07:36
Какво разбираш под по евтин
27.10.11
07:44
Syntrax Matrix или Gaspari Myofusion
Подкрепям горното мнение. Някой от тези двата протеина ти трябват. Наистина са качествени.
Мнението беше редактирано от chokito88 на 27.10.11 09:31.
Марките, споменати до момента са точните варианти за матрични протеинови пудри, които са добър вариант за заместване на хранене, но е трудно да се нарекат евтини, каквото изискване спомена авторът. Но за съжаление реалността е такава, че няма евтино и качествено. У нас евтиното в голям брой случаи излиза скъпо, така че ако нямаш възможност да си вземеш нещо от изброените марки, то с тези пари ще си доставиш необходимите белтъчини за мускулен растеж, инвестирайки в хранителни продукти.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 27.10.11 12:14.