Планина

NE

16.06.05
17:27

Не знам дали е точно за тук тази тема, но все пак...
Та от тоя уикенд се очертава да ходя поне за по 1-2 дена по Рила на две седмици( големи преходи) - може ли да се счете за кардио и ще се загуби ли мускулна маса от многото натоварване?

16.06.05
17:59

Нищо няма да загубиш от 1-2 дена, спокойно! Може да претренираш малко, но само трябва да възстановиш както трябва! Ей, много крехки станахте бре! :lol:

NE

16.06.05
20:12

От форума станахме такива :)

ZW

16.06.05
20:20

ае на планина да ходим  :D има ли мераклий?

RA

23.06.05
11:13

Планината е супер кардио. Направо е N1 за прасците и квадрицепсите. Пък и човек ако губи мускулна маса от подобни натоварвания, значи просто не е качествена мускулна маса и няма за какво да съжелява.

23.06.05
12:31

[quote author=“Raistlin”]Планината е супер кардио. Направо е N1 за прасците и квадрицепсите. Пък и човек ако губи мускулна маса от подобни натоварвания, значи просто не е качествена мускулна маса и няма за какво да съжелява.

А така! Планината е улта яка и трен. и почивка, 2 в едно. Аз мисля, че не може да се претренира, дори при някой хора има специфично засилване на жизнеите функции при смяна на климата с този на планината.

23.06.05
22:39

мен ми е много приятно да бъда из природата.Просто горе не мисля за сичките си проблеми и се връщам супер отпочинал въпреки че на качването съм се потил като идиот.Ама аз си постосвам Витоша чак до Рила не съм стигал.Като най-хубава планина признавам Родопите- няма такива пейзажи реки и абе всичко е много красиво там.Пък и преходите са ми по възможностите че са с по-малко баири :roll:

24.06.05
00:29

планината си е супер не толкова да катера баирите като козел ами да си ида там за риба с некоя биричка еиии.....нема такъв релакс:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1