18.01.05
00:53
Темата е модерирана от Mr_Muskul
проблеми ми е следниа тренирам плуване от 4 години и ходя на састезаниа постоянно....проблема ми е че сам нисък апък ми трябва височина висок сам 1.60 а за плуването ми трябва поне 1.75 на 15 години сам можете ли да ми кажете нещо да взимам като ходих да питам из магазините получавах на сякаде отговора “не продаваме такива продукти” за това са обръщам кам вас можете ли да ми помогнете по някакав начин но само сас разрешени продукти че да не ме осетят на някоя допинг проба на някое састезание предаварително благодаря
24.01.05
14:53
Гена си е ген и неможе да го проминиш.Ти още на 15 имаш време.Човек расте до 21г.
hi.мисля че ще може да ти помогне хормон на растежа има ефект , мой приятел е взимал и е растял но е много скъп един курс е 1000 лева .
Моля пишете на кирилица. Мнението ви беше механично преведено.
Mr_Muskul
19.02.05
14:45
Момче...и аз се чувствам малък и много съм търсил отговори в тоя форум...отиди на``тренировки и упръжнения`` после ``упражнения`` а после ``и на мен ми е познато`` или ``височината-проблем за много хора``.Отиди там и ще намериш всички отговори които могат да ти дадът на този форум!Късмет! :D
12.03.05
19:18
Начи,ако имаш някакъв лост по 10 пъти на ден ще се висиш,трябва да се разтягаш много - това помага също много защото Грабнача ти се опъва.Това лично съм го пробвал и ми е помогнало,на мене ми трябваше ръст за баскетбол щото на 15 бях 172см. което мн. малко за Баскетболист ама вече съм 190см. :) около 10см. съм дигнал с упражненията другото е ген!
Аз имах п0одобен проблем навремето-реших го -сирене баскетбол а сега знам и едно упражнение което незнам колко действа но е следното:
сядаш на земята (все едно си клекнал но долната част на крака ти е под горната)и се разпъваш назад->лягаш по гръб. И така колкото ти е приятно-хубаво е да разгрееш преди това.
Споко ще израснеш :wink:
[quote author=“plamen111”]hi.мисля че ще може да ти помогне хормон на растежа има ефект , мой приятел е взимал и е растял но е много скъп един курс е 1000 лева .
Моля пишете на кирилица. Мнението ви беше механично преведено.
Mr_Muskul
Под без забраненит медикаменти какво разбираш!?
25.07.05
17:53
а плуването не помага ли за растежа?
аз това лято се записах на плуване за да порстна...
25.07.05
20:39
[quote author=“ODB36”]Начи,ако имаш някакъв лост по 10 пъти на ден ще се висиш,трябва да се разтягаш много - това помага също много защото Грабнача ти се опъва.Това лично съм го пробвал и ми е помогнало,на мене ми трябваше ръст за баскетбол щото на 15 бях 172см. което мн. малко за Баскетболист ама вече съм 190см. :) около 10см. съм дигнал с упражненията другото е ген!
Ако не беше тренирал баскет щеше да си 189 .......не си мисли, че той може да окаже такова влияние. Просто си е требвало да си толкова висок.