Моля, препоръчайте ми аминокиселини при режим за постигане на релеф

28.10.11
02:51

Здравейте, целта ми е орелефяване на тялото и леко нацепване, някой може ли да ми препоръча аминокиселини, но все пак искам женствено тяло, а навсякаде в описанията на хранителни добавки от този вид пише и качване на мускулна маса.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 28.10.11 08:05.

Нали няма да разчиташ на аминокиселините като хранителна добавка, за да постигнеш целта си?

Опитай да дадеш малко повече информация за себе си, като например на колко си години, колко си висока, колко тежиш, как тренираш, как се храниш и те такива ми ти работи. :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 28.10.11 08:15.

Приемането на аминокиселини не е фактор, които сам по себе си определя увеличаването на мускулната маса. Този процес зависи почти изцяло от храненето ти и тренировките. С други думи - ако приемаш аминокиселини, това съвсем не значи, че непременно ще натрупаш масивна мускулатура като на културист. Това за теб е невъзможно заради други, далеч по-силни фактори. Затова - според хранителния ти режим, организацията му във времето и финансовите ти възможности, можем да препоръчаме аминокиселинен продукт.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.10.11 08:36.

28.10.11
11:45

Не се притеснявай, от амините няма да усетиш нищо, освен по-бързо възстановяване. Гледай да са на прах, а не на таблетки. Впрочем по-изгодно ще ти излезе покупката на протеинова пудра. Големи мускули няма много как да направиш, защото в дамите по дефиниция не циркулира достатъчно тестостерон за целта :)

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 28.10.11 11:46.

28.10.11
16:21

Благодаря Ви много :) на 20 години съм,159см съм висока,51кг,тренирам 5 дена в седмицата,всеки ден поне 30мин кардио,1 час други упражнения за мускулните групи,храня се предимно с плодове,зеленчуци,ядки,пилешко месо или риба,без сладки,тесто,газирани,общо взето здравословно :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1