Хранителен състав на продуктите

Темата е заключена.

28.10.11
20:32

Знам, че има такъв раздел и то много хубав, но ме интересува дали някой разполага с цълата тая информация на един текстови фаил. Мързи ме да копирам за всяко едно, да го редактирам и тн.
Трябва ми информацията на хартия, защото компа не ми е под ряка постоянно.
А относно за раздела храна е супер! Аз поне не съм попадал на по-подробна информация!
Благодаря предварително на всички отзавали се!

Без да съм груба, искането ти е меко казано нагло :)
При условие, че имаш поднесена толкова изчерпателна и точна информация, и то безплатно, да кажеш, че те мързи да си я приспособиш за твоите нужди...
Съмнявам се някой да има такъв текстови файл.
Още повече се съмнявам да консумираш всички продукти, които са публукувани.
За това моя съвет е да направиш списък с храните, които най-често ползваш и да копираш само тях.

С времето тези стойности се научават на изуст, без да си го целял.

Кое е безплатно? Цялата тая реклама не я ли виждаш? Цената и скача заради такива като мене, дето са се регистрирали и отварят страница след страница на сайта! А да ги има тия като мене трее да има и интересна и полезна информация, щото маймуни с трици не са ловят! Така, че не се притеснявай за таксата.
Относна стойностите, ти ако си машина и помниш целия списък евалата. Аз едва ли ще запомня колко милиграма от това и колко от онова има тук и там ;)
Поздрави  :)

MF

28.10.11
21:06

Тогава защо просто не забравиш и адреса на този сайт. :)

Мнението беше редактирано от Miss Fight на 28.10.11 21:06.

Реклама има, но ти ли си платил за нея?
Отваряш сайта и взимаш информацията.
Не даваш нищо, освен време при добро желание.

Не съм машина, но съм смятала калориен прием. С времето като гледаш списъка научаваш най-важното - белтъци, мазнини, въглехидрати на 100гр. Приблизително. Някои храни от една група са сходни.

Успех.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1