19.10.11
12:01
Ето че отваряме и тема, в която можете да разпитвате Инис за каквото се сетите. Вярваме, че има много неща, които ви интересуват.
[edit] Очаквайте интервюто онлайн съвсем скоро! :-)
Темата беше редактирана от Ани Костова на 29.10.11 12:55.
Здравей Инис, нямам търпение да прочета интервюто с теб. Сигурна съм, че ще е едно от най-интересните :)
Ето и моите въпроси:
1) Винаги ли си била спортна натура и ако да с какви спортове си се занимавала?
2) Как откри тренировките с тежести и какво те накара да се влюбиш в тях?
3) Какви са амбициите ти в областта на трибоя?
4) Как съчетаваш ежедневните си занимания с тренировките? С кое би направила компросмис ако нямаш достатъчно време и енергия?
5) Как би подредила следните думи и какво означават те за теб ?: сила, визия, дух, здраве, победа, цели, почивка....
Имам още куп въпроси към теб, но нека и другите се включат :)
ЕЕЕЕЕЕЕ, така се радвам!!! Това интервю го чакам от 1000000 години!
Поли, имам многооо въпроси към теб, но ще с огранича само до няколко:
1) Занимаваш се със спорт, който често е квалифициран като “не за жени” - как възприемаш упреците към теб в това отношение, как се справяш с тях, как ти се отразява неразбирането и негативното мнение към това, което обичаш да правиш (защото ти обичаш щангите ;) ) ?
2) Ти си много критична към себе си - винаги искаш още, и още, и винаги смяташ, че може още, и още. Няколко думи за момент, свързан със спорта, в който си била истински, напълно, цялостно удовлетворена от себе си? А момент, несвързан със спорта?
3) А момент, в който си била тотално разочарована от себе си и постиженията си? Как се справяш с разочарованията си в спортно отношение? Как си повдигаш духа? Какво те амбицира?
Общо взето имам да питам много неща, но спирам дотук. Ще добавям, ако никой не пита за другите неща :D
19.10.11
20:38
Супер!!!:)
Поли е много амбициозен човек и знам, че ще стигне далеч в начинанията:)
До къде си готова да стигнеш в силовия трибой - смяташ ли, че е дошло време за международна изява?
Има ли нещо, което си жертвала заради силовата ти подготовка?
Как релаксираш? Имаш ли време само за себе си?
И въпросите на Карфица:Р
Чакам с нетърпение!!!
19.10.11
23:10
какво според теб е бъдещето на силовите спортове в България? смяташ ли че те могат да наберат популярност?
смяташ ли че практикуването на силови спортове се отразява добре на женската фигура и психика?
смяташ ли че представянето на високо ниво при жените е оправдано, ако изисква медикаментозна помощ и/или дефеминизиране?
какво си готова да жертваш в името на силовите постижения? визия? здраве?
с какво ти е най-полезен треньора ти? какво смяташ че той може да направи по-добре?
колко често използваш екипировка(трика, бинтове и т.н.) и би ли препоръчала някаква екипировка на трениращите с несъстезателни амбиции?
освен тренировки в залата(силови), трнеираш ли нещо друго?(йога, каланетика, плуване, медитация)
как влизаш в категория и налага ли ти се да правиш промени в теглото си за кратко време?
как се възстановяваш от тренировките? ходиш ли на масажи, сауна, солариум? ползваш ли суплементи?
имала ли си сериозни контузии до момента?
Здравейте!
Радвам се, че одобрявате : ) Въпросите, свързани с индивидуалните нагласи към света и себе си, са доста сложни и за мен би било предизвикателство да отговоря прецизно. Но аз обичам предизвикателствата : ); благодаря ви за нестандартния подход, а най - вече за топлото отношение!
Айде бе, тези дето толкова се интересувате от стероидите няма ли да питате? Точно тук му е мястото, а не постоянно да спамите в дневника на Инис. Моя въпрос е следния: В името на подобен спорт до голяма степен ще си принудена да жертваш своята женственост, ако се поставиш на мястото си след 10-15 години и погледнеш назад, дали според теб ще си е струвало?
Мнението беше редактирано от Valdis на 21.10.11 01:25.
1. Започна ли да се дразниш на хора, които при вида на жена тренираща с такива килограми, единственото нещо за което говорят са изрази от рода на:
- в т’ва тяло колко зоб има
- без стероиди това е невъзможно и др.
2. Кога и къде е мястото за зарбанените медикаменти в кариерата на един професионален състезател.
3.Трудно ли се раздели с танците?
4.Кое е по-сложно: да се танцува или да се вдига тежко?
21.10.11
00:59
Айде бе, тези дето толкова се интересувате от стероидите няма ли да питате? Точно тук му е мястото, а не постоянно да спамите в дневника на Инис.
Няма. Надявам се да не се разсърдиш по този повод?
1. Започна ли да се дразниш на хора, които при вида на жена тренираща с такива килограми, единственото нещо за което говорят са изрази от рода на:
- в т’ва тяло колко зоб има
- без стероиди това е невъзможно и др.
Отговаряла е вече : “Чувствам се поласкана...” (идеята е ясно, цитатът не е точен).
А аз пак да си питам - опиши си храненето в един примерен ден. Без количества, теглилки и грамове, просто нахвърляно какво и кога. Благодаря! :)
На практика в момента в България нямаш сериозна конкуренция. Вътрешната ти мотивация достатъчна ли е да те тласка напред при това положение или си намираш други причини да влагаш още от себе си?
Използваш ли в момента и използвала ли си някога забранени медикаменти, и какво е като цяло мнението ти за тях в спорта?
Благодаря.
яяя, за малко да пропусна събитието! Много се радвам, че дойде това интервю :-)
Те общо взето хората са задали вече най-съществените въпроси, прочетох ги всичките, дано все пак не повтарям някой.
- Какво те мотивира да предизвикваш и изпитваш непрекъснато силата и възможностите си?
- Как се вписват семейството и личният живот в динамичния спортен график?
- До каква възраст мислиш, че ще продължиш със сериозните състезателни спортни занимания?
- Дава ли ти същото удоволствие спорта, както в несъстезателния ти период, или нещо се промени?
Благодаря ти :-)
Привет Поли.Състезавах се за отбора за който се състезаваш и ти “Картел Спорт”.За интервюто с теб научих от приятел и от любопитство разгледах въпросите и дневника ти.Въпросите за стероиди и вълшебни хапчета зададени от комлексирани от резултатите ти младежи ме подразниха и единствено затова си направих регистрация.С треньора ти се запознах в залата в която ходех тогава и след няма и една година вече бях шампион.Щом е и твой треньор за мен това обяснява всички загадки около прогреса ти.Незнам как да си формулирам въпроса но просто кажи две думи за този невероятен мъж.Радвате ме като ви гледах двамата на подиума в клиповете.А на компетентните по стероидните въпроси пожелавам със здраве да си пият хапчетата но да разберат че в истинския спорт има неща стотици пъти по важни от химията.
С уважение:DRAKE
28.10.11
19:56
Ей, хора, спрете се вече. Изчакайте до интервюто, Поли ще ви отговори.
До известна степен и аз се изнервих от тези коментари, а това рядко се случва.
Какво толкова странно има в този прогрес? Да, 200 кила са голяма тежест за жена, в България. Отделно, без 10кг, това е 3 пъти собственото тегло.
Впечатляващо е, и на фона на “многото” такива постижения на родния подиум, няма как да не предизвика съмнения за стероиди.
Поли си знае истината, и със сигурност съвестта и е чиста. Пък вие се побърквайте от догатки.
Искам друго да ви кажа - в момента без проблем дърпам 2 пъти личното си тегло, без да тренирам целенасочено за това, без да изпозлвам каквато и да е екипировка и със съчетанието на още куп физически активности. За период от 9 месеца съм качвала 70кг на тягата си, без да съм се юркала излишно (тогава дори нямах идея, че ще се състезавам). Ми какво остава, ако тренирах по 5 пъти седмично САМО силов трибой, основно максове и приспособяване на нервната система + ползване на екипировка, както прави Поли?
Пълно отдаване и съсредоточаване в клек-лег-тяга.
Сигурно щяха да се срещат подобни коментари.
Приемете, че Поли на първо място има ген, има подходящата мсукулатура, тренирана нервна система, голяма мотивация.
Да - и други жени тренират много, хранят се добре и т.н., но замислете се - тренират ли на ръба, тренират ли на максимум? Съмнявам се дълбоко.
Идея си нямате какво може човешкото тяло, идея си нямате къде ви е лимита БЕЗ употребата на стероиди.
С риск па да ма тръкнат имам въпрос :какво е мястото на майонезата в хранителния ти режим?
Мнението беше редактирано от Gladiator на 28.10.11 23:37.
29.10.11
11:52
Това ми е последния коментар към темата. Говориш, че и другите се трудят, но в края на изречението казваш, че тренират по-малко и по-слабо от нея. Е, от къде знаеш ? Тя има подходяща мускулатура, ген и т.н, но защо пък никой друг го няма този ген ? Как тя е уникалната ?
И два въпрос, за да не е поредния спам.
Какви ти бяха резултатите с екипировка, преди 10 месеца?
От колко време тренираш с сегашния ти треньор и какви ти бяха резултатите преди да отидеш при него ?