Има ли някой пробвал creatine-alpha-ketoglutarate?

28.10.11
21:06

Здравейте, има ли някой пробвал от въпросния продукт? Ще се радвам да получа мнения и отзиви :)

28.10.11
21:34

Ефектът от тази “форма” на креатина би трябвало да е почти идентичен с CEE. Улеснено преминаване през клетъчната мембрана с помощта на молекула преносител. Въпреки това устойчивостта му в киселинна среда е еднаква с монохидрата. Доколкото прочетох са имали доста главоболия със свързването на креатина с алфа-кетоглутарата, тоест може да се разпада доста лесно в разтвор. Аз бих заложил на Kre-Alkalyn-а заради 100%-товата му стабилност в разтвори.

Мнението беше редактирано от LosT_xt на 28.10.11 21:36.

28.10.11
22:44

Лятна_забивка най-добрия и най-усвоимия е Кре-алкалина.

28.10.11
23:25

Благодаря и на двама ви! В момента съм с кре-алкалин и съм доволен от него, но все пак ми беше интересно за CAKG.

28.10.11
23:31

Ми не сам го пробвал КАКГ, но щом си доволен от Кре-алкалина, защо искаш да го сменяш? Но като се замисля, що пък да не го пробваш да видиш дали няма да ти действа по добре и да споделиш впечатления :)

28.10.11
23:35

Не съм писал,че искам да го сменям. Скоро попаднах на горепосочения и ми беше интересно дали някой го е пробвал и какви са впечатленията му.

29.10.11
00:34

Според мен плацебо ефектът е огромен фактор при хранителните добавки. Дори някой да го е използвал няколко пъти, пак може да не открие разлика с обикновения монохидрат например.
Kre-Alkalyne-a не е по-добре усвояем от CAKG. Заместването на белтъка преносител с оксоглутарат увеличава доста нормалната усвояемост. Също увеличава и времето, за което транспортните вериги на креатина биха се наситили. Друг бонус е, че след навлизането на креатина в мускулните клетки, алфа-кетоглутарат-ът директно се включва в цикъла на Кребс. Остава въпросът какъв процент от CAKG остава използваем до достигането си до клетките.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1