28.10.11
01:47
Добър вечер новак съм във форума, и като цяло във фитнеса. Та да си дойдем на темата, тренирам бягане и по точно бягане на дълги разтояние 21км и 42км, и искам също така да ходя на фитнес мога да отделя 3 дни от седмицата за това,но незнам какви опражнения да правя, как да ги правя, по колко да ги правя. Искам да тренирам най вече, корем,рамене,гърди,крака. Това са най важните мусколи в бягането, та ще съм ви благодарен ако ми помогнете :).
28.10.11
08:04
Започни с Първи стъпки във фитнеса. След 4 седмици може да преминеш на 3-месечна кръгова тренировка за начинаещи.
Ако пък смяташ да се занимаваш и тренираш сериозно с бягане, то е най-добре да се насочиш към треньор, който да ти изготви персонална програма, която да ти помага да прогресираш правилно.
29.10.11
01:05
казано от Тихомир Велев на 28.10.11, 08:04:
Започни с Първи стъпки във фитнеса. След 4 седмици може да преминеш на 3-месечна кръгова тренировка за начинаещи.
Ако пък смяташ да се занимаваш и тренираш сериозно с бягане, то е най-добре да се насочиш към треньор, който да ти изготви персонална програма, която да ти помага да прогресираш правилно.
Мерси много, ще видя някой клуб по атлетизам.