Въпрос за приемането на лекарства и хранителни добавки?

13.12.10
17:37

Здравейте!
Имам въпрос.
Болен съм и взимам антибиотик, мога ли да приемам и хранителни добавки?
Имам Krea-genic и се чудя да го приемам ли като приемам и лекарства?

ВН

13.12.10
17:43

Krea-genic са марка. Уточни продукта, който имаш?

Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 13.12.10 17:43.

13.12.10
19:12

Продукта е на Weider -  Weider maximum Krea-Genic

ВН

13.12.10
21:37

Не, продължи да го пиеш след като оздравееш. Дай си почивка от тренировките, докато се възстановиш.

13.12.10
22:31

Ок миси мн ;)

29.10.11
20:39

Аз също имам един подобен въпрос...Значи искам да попитам при приемането на Nitroblon може ли да се приемат квито и да било лекарства или също трябва да се спре техния прием докато не се възстанови човек напълно?Мерси предварително...;)

казано от Борис Власев на 29.10.11, 20:39:

Аз също имам един подобен въпрос... Значи искам да попитам при приемането на Nitroblon може ли да се приемат квито и да било лекарства или също трябва да се спре техния прием докато не се възстанови човек напълно? Мерси предварително... ;)

Някакви лекарства? От лекарства до лекарства има разлика. Така зададен този въпрос няма смислен отговор. Ако става въпрос за антибиотици, погледни етикета на продукта, а след това прочети внимателно мнение №3 от тази тема.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1