30.10.11
09:39
Здравейте на всички!Искам да ви попитам какво мислите за този продукт! Давам линк,защото само с наименования..,тъй като само с наименованието няма да имате пълната информация!Тъй като взеха да ми се обаждат ставите,като кръст и колена..,реших да взема мерки!Смятах да взема FLEKSODON A..,но като разбрах,че за да има ефект трябва да се взима поне 60 дена..,се отказах,тъй като не е евтин!Дайте си мнение дали от една опаковка,ще има наистина някакъв дори и малак резултат ? Благодаря !Това е продукта !
Темата беше редактирана от Kudo на 30.10.11 09:40.
30.10.11
09:55
Мисля, че който и продукт да вземеш, ефектът от него (ако го има), ще е след горе-долу такъв период от време.
Благодаря ти за отговора!Да и аз така си мисля,но исках да помогна на ставите ми тъй като много ги натоварвам!То аз не очаквам някакви страшно добри резултати.,но се чудих дали ще има някакво действие от една опаковка!
Имам малобюджетно предложение. По-добре си купи желатин. 10 гр. са около 25 ст. в почти всеки хранителен магазин.
Като го сложиш в бурканче и напишеш на него “Колаген хидролизат” или “Е441” се превръща в хранителна добавка, като тази от сайта :).
Ха прав си..,прав си!Добре де кажете си мнението,какво да взема..,колкото и да ми помогне пак ще е по-добре от нищо !