Ще има ли полза за мен от суплементация с глутамин?

30.10.11
12:31

На 15 години съм . Тренирам сериозно от около година без никакви добавки . Но се чудя дали да не пробвам глутамин . Според вас имам ли нужда на моята възраст и  ако да може ли да препоръчате някой добър .

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 30.10.11 12:45.

30.10.11
12:36

казано от yordan bozadzhiev на 30.10.11, 12:31:

На 15 години съм . Тренирам сериозно от около година без никакви добавки . Но се чудя дали да не пробвам глутамин . Според вас имам ли нужда на моята възраст и  ако да може ли да препоръчате някой добър .

Няма да го усетиш по никакъв начин тоя глутамин. Трябва ти хранителен и тренировъчен режим, а като добавки витамини, рибено масло и протеин след тренировка за сега :)

Глутаминът не е добавка с фундаментална важност и от първостепенно значение. Към момента едва ли можеш да извлечеш особена полза от приемането му. Останалото ти е казал summer_jam.

30.10.11
12:50

мерси за бързите отговори . А относно витамините може ли да ми препоръчате нещо ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1