30.10.11
15:04
1. Може ли за закуска да заменя ръжените макарони с бели (обикновени) понеже почвам хранителен режим и установих, че в близките магазини не продават ръжени ?
2. Кажете как да ям сутрин овесените ядки, защото преди ги ядох така: 3 лъжици овес + 200мл. обезмаслено прясно мляко, и щях да повърна направо, все едно ям кора от дърво...
30.10.11
15:26
#1
1.Ще е по-добре да ги замениш с овесени ядки.
2. Овесените ядки ги ям поляти с вода (или билков чай) и подобни примадонски фасони не ги приемам.Ако трябва и кора от дърво ще ям ако съм се изгубил в някоя планина
Мнението беше редактирано от donsir на 14.10.13 04:56.
30.10.11
15:35
#2
Добре де само питам как да ги направя по-вскусни, а няма да ям като пещерняк...ако съм бил изгубен в планината...........
Добре ли ще е примерно: овесени ядки + 200мл. прясно мляко + сирене и лъжица мед.
30.10.11
15:37
#3
Може да замениш с обикновени макарони. А овесените ядки пробвай с кисело мляко.
По добре ще е така 150гр овесени ядки с 250 гр прясно мляко и супена лъжица мед сиренето го сложи другаде не че неможе и така.
Мнението беше редактирано от Baileys Cocktails на 30.10.11 15:43.
Номера е да оставиш за доста време ( около 30мин.) овесените ядки да се накиснат хубаво в млякото (прясно или кисело) и да омекнат.
30.10.11
15:59
#5
Еми аз смятам да ги оставя да се накисват вечерта преди лягане и да ги сложа в хладилника и сутринта като се събудя да ги ям.
30.10.11
16:05
#6
Овесените ядки омекват най-бързо и сигурно като ги полееш с гореща вода/чай.
30.10.11
16:17
#7
Накисваш ги от вечерта в кисело мляко (една кофичка) и сутринта добавяш мед ако искаш, но и без него са си много добри на вкус. С прясно мляко са ми по-гадни .
Мнението беше редактирано от Baileys Cocktails на 30.10.11 16:17.
30.10.11
16:17
#8
казано от todor ivanov на 30.10.11, 15:59:
Еми аз смятам да ги оставя да се накисват вечерта преди лягане и да ги сложа в хладилника и сутринта като се събудя да ги ям.
Аз така правя.. 100 грама овесени ядки, 200 грама кисело мялко, 20 грама стафиди + 1 лажица смляно ленено семе. Отделно 5 белтъка и 2-3 жълтъка = ЛЮБИМА ЗАКУСКА!
Мнението беше редактирано от Иван Чолаков на 30.10.11 16:18.
30.10.11
17:31
#9
Вечерта ги накисваш в кисело мляко/вода и добавяш 1-2 супени лъжици мед.Можеш и да добавиш малко канела : )
30.10.11
18:13
#10
Слагаш овесените ядки в купичка и към тях слагаш мляко (или вода) колкото да се покрият , слагаш в микровълновата за 1-2 минути и са хубави набъбнали и меки ^^ Може да си ги овкусиш с мед .. предполагам ще качваш ? Или ако ще ядеш и яйца сутринта може да ги смесиш 2-те :)
30.10.11
19:31
#11
Медът е перфектен за ядките , стават много сладки :) Бърз ваглехидрат не би навредил в началото на деня :)