30.10.11
20:36
Здравейте днеска си говорих ме с един приятел за храните в нвд и тогава стана въпрос за рибата и яйцата във един .Та той ми каза че от тези продукти излизали много пъпки . Защото във моя нвд имам 5 - 6 яйца на ден и за вечеря риба . Въпроса ми е ако се смесят яйца и риба излизат пъпки . Благодаря :)
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 30.10.11 22:16.
Не, не излизат. Ако на някой му излизат, значи има някакъв проблем - алергия, непоносимост към дадена храна, хормонален проблем и т.н.
И на мен не са ми излизали, но истината е, че никога не съм ял риба и яйца в едно хранене. В отделни хранения не би трябвало да има проблеми, а ако има, то Петко е казал на какво може да се дължат.
Да, излизат пъпки.
И когато дишаш - също излизат пъпки.
В този форум доста тъпи теми се навъдиха...
Също и през 1-2 дни се пуска една и съща тема. Ей така, за разнообразие.
Понеже ние си нямаме друго за правене, освен да се чудим дали на еди-кой-си ще му излезе пъпка, ако си хапне яйчице.
Не е толкова сложно, просто пробвай и сам ще видиш как ще ти се отрази на теб. При всеки е различно.
Хайде стегнете се вече...
30.10.11
21:03
Извинете за отклонението..
Jewelz, има знаещи и незнаещи и вторите, ако не знаят - четат или питат (за предпочитане и двете). Това не прави темата “тъпа”. Все пак това е форум за обмяна на знания и опит, дори той да има някаква степен на повтаряемост. Ако се замислиш, повтаряемост има и в това, което учим от 1 до 12 клас - даже голяма.
Ако според теб темата не следва да остане активна, докладвай я на модераторите ( = 2 клика). В противен случай нека се придържаме към идеята, ако може да сме полезни, тогава да пишем.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 30.10.11 21:04.
Не искам нищо да докладвам на модераторите.
Идеята ми е, просто хората да видят дали не е отговорено на същият въпрос, вместо да се задава за пореден път.
През 2-3 теми има питане за това как да се стопят мазнините на корема (примерно).
Толкова ли е трудно останалите да се “потрудят” малко и да намерят мнения/теми/статии свързани с техния проблем/въпрос?
Отговорът е не. Просто им е по-лесно да попитат и ние да им поднесем всичко на готово.
Да, ама не е това начинът...
Мнението беше редактирано от Jewelz на 30.10.11 22:13.
30.10.11
22:16
Принципно съм съгласен с тезата ти, макар да не е уместно да генерализираме така всяка тема. Но и в тази ситуация не пречи да споменеш за темата, а модераторският екип да я архивира, обедини с вече съществуваща или да предприеме други подходящи действия. Това визирам.
Ок, разбрах за какъв вид модериране говориш.
Извинявам се за излишния спам.
И за да не бъде тотал спам :D
@zik, пробвай да хапнеш рибата и яйцата в един ден. Така най-добре ще установиш как ти се отразява.
И ще знаеш за в бъдеще, а не като сега да се чудиш.
Успех!
Мнението беше редактирано от Jewelz на 30.10.11 23:52.